Καλλιθέα: Η 29χρονη Γεωργιανή γνώριζε τον δολοφόνο της! Τα ουρλιαχτά και οι βρισιές που ξεσήκωσαν την πολυκατοικία!

Κοινοποίηση:
peripoliko

Στο στενό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 29χρονης από την Γεωργία, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της, στην περιοχή της Καλλιθέας, στρέφονται οι έρευνες της Ασφάλειας στο αρχικό τους στάδιο.

Ήδη έχουν εξεταστεί στενά συγγενικά της πρόσωπα, όπως ο πατέρας της, η θεία της και κυρίως ο εν διαστάσει σύζυγός της, οποίος μάλιστα έτρεξε στο σημείο από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για το έγκλημα, καθώς όλες αυτές τις ημέρες ήταν στην εργασία του και στην συνέχεια στο σπίτι του. Και αυτό διότι κρατούσε το μεγαλύτερο παιδί του, που το είχε πάρει το σαββατοκύριακο, όπως είχαν συμφωνήσει με την πρώην σύζυγο του.

Παράλληλα οι αστυνομικοί, εξετάζουν ενδελεχώς τους γείτονες της άτυχης γυναίκας, στην οδό Σκοπευτηρίου στην Καλλιθέα, καθώς οι υπόλοιποι ένοικοι στην πολυκατοικία την περασμένη Παρασκευή, έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες άγριου καυγά που είχε η 29χρονη μητέρα δυο ανήλικων τέκνων, με άγνωστο άνδρα μέσα στο διαμέρισμα της.

Μάλιστα οι αυτήκοοι μάρτυρες κατέθεσαν στην αστυνομία πως ο καυγάς ήταν έντονος, με ουρλιαχτά και βρισιές από την 29χρονη και δυνατή ανδρική φωνή από των άγνωστο, με τον οποίο καυγάδιζε το θύμα. Οι ίδιοι άνθρωποι κατέθεσαν στους έμπειρους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, πως άκουγαν συνεχώς σπασίματα, σαν να σπάνε πιάτα και ποτήρια.

Επίσης την περασμένη Παρασκευή ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε πάει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα προκειμένου να πάρει το μεγαλύτερο από τα δυο παιδιά τους για το Σαββατοκύριακο, ενώ το μικρότερο το είχε κρατήσει ο παππούς, επίσης για το Σαββατοκύριακο. Και αυτό γιατί η 29χρονη έπρεπε να πάει στην εργασία της και συγκεκριμένα σε σπίτια που καθάριζε σε διάφορες περιοχές τις Αθήνας. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος

Από το βράδυ της Κυριακής, συγγενείς της άτυχης κοπέλας και κυρίως η θεία της, με την οποία είχε πιο στενή σχέση, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Την Δευτέρα επίσης συνεχίστηκαν οι προσπάθειες επικοινωνίας, χωρίς όμως επιτυχία, με αποτέλεσμα η θεία της άτυχης γυναίκας το μεσημέρι της Τρίτης να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και να δηλώσει την εξαφάνιση της.

Στις 20:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας κλειδαράς, παρουσία αστυνομικών και της θείας της άτυχης κοπέλας, άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα να έλθουν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα.

Η 29χρονη κείτονταν νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της φέροντας ίχνη από στραγγαλισμό στην τραχηλική χώρα, έν προκειμένω στο λαιμό. Ο μηχανισμός του θανάτου της ήταν μία λεπτή γυναικεία ζώνη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της νεκρής. Το σπίτι δεν έφερε ίχνη έρευνας ή παραβίασης, κάτι που υποδηλώνει πως αν μη τι άλλο ο δράστης αμέσως μετά την δολοφονία έφυγε από το διαμέρισμα και κλείδωσε κανονικά, είτε με δικά του κλειδιά, είτε με τα κλειδιά τις άτυχης αλλοδαπής. Επίσης το γεγονός πως η πόρτα δεν έφερε σημάδια παραβίασης, κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως την πόρτα άνοιξε το ίδιο το θύμα, καθώς είναι δυνατόν να γνώριζε το δράστη.

πηγή:Θεοδόσης Πάνου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: