Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 47χρονου

Κοινοποίηση:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 47χρονου στο κέντρο της Καλαμάτας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι δύο δράστες διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από αυτούς έχει ταυτοποιηθεί.

Το θύμα ήταν γνωστός στα κυκλώματα της νύχτας με το παρατσούκλι «Αμερικάνος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα που ζούσε στο παρελθόν στην Αμερική μαζί με τα αδέρφια του και είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα είχε παραβατική συμπεριφορά και ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας που είχαν να κάνουν με ναρκωτικά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο των δραστών στο χωριό Κιτριές της Δυτικής Μάνης, ενώ ήδη έχει ταυτοποιηθεί ο ένας από τους δύο δράστες.

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών, αναφέροντας τα εξής:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 47χρονου ημεδαπού. Ο 47χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο δράστη, ο οποίος μετά το συμβάν επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: