Και του επιτέθηκαν και απολύθηκε! Δείτε την απίστευτη ιστορία σερβιτόρου στις ΗΠΑ – Προσοχή σκληρές εικόνες

Κοινοποίηση:
Miami-USA-unsplash-1024x683

Πριν από λίγες ημέρες, ο 24 ετών Jaquan Walker, εργαζόμενος σε εστιατόριο του Μιάμι, ενώ εξυπηρετούσε ένα τραπέζι που κάθονταν δύο άνδρες, αυτοί άρχισαν να του επιτίθενται ξαφνικά χρησιμοποιώντας ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς, όπως γράφει το lgbtqnation.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε το θύμα: “Μου είπαν ότι πρέπει να βάλω περισσότερο μπάσο στην φωνή μου. Έλεγαν ότι θα με δείρουν και θα με σκοτώσουν. Ότι είμαι γκέι”.

 

Ο άνδρας αποχώρησε μετά από αυτή τη λεκτική επίθεση, όταν όμως επέστρεψε, οι πελάτες του επιτέθηκαν ξανά. Υλικό από βίντεο από το περιστατικό δείχνει τους άνδρες να πετούν καρέκλες στο θύμα.

Κατόπιν τον έριξαν στο πάτωμα, δίνοντάς του μπουνιές και κλωτσιές και αγνοώντας ένα άτομο από το προσωπικό του καταστήματος που θέλησε να παρέμβει.

Ο Walker μετά το συμβάν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία. Το περιστατικό χαρακτηρίστηκε σαν ομοφοβική επίθεση από την Αστυνομία, η οποία αναζητά τους δύο πελάτες.

Παρ’ όλο που οι πελάτες ήταν εκείνοι που πρωτοξεκίνησαν την επίθεση, το θύμα έμαθε με μεγάλη έκπληξη ότι θα μπορούσε να ασκηθεί δίωξη και στον ίδιο! Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά από όλα αυτά, ο Walker απολύθηκε.

“Ήμουν καλός στη δουλειά μου και πάντα δούλευα στην ώρα μου. Είναι σοκαριστικό γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο μακριά μπορεί να πάει αυτό, γιατί δεν ξέρω εν μέσω πανδημίας αν θα καταφέρω να βρω άλλη δουλειά”, είπε ο άτυχος άνδρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: