Και παπάς και γιατρός! Όλα τα κάνει ο σύζυγος της Αθηνάς Λινού

Κοινοποίηση:
Νέα εικόνα

Ο καθένας ό,τι θέλει κάνει στη ζωή του, αλλά δεν θα μπορούσε να μην μας τραβήξει το ενδιαφέρον η επιλογή του Δημήτρη Λινού, συζύγου της Αθηνάς.

Ο Δημήτρης Λινός, ο οποίος είναι γιατρός χειροτονήθηκε χθες ιερέας. Ο σύζυγος της καθηγήτριας Αθηνάς Λινού, είναι καθηγητής χειρουργικής και ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (συνταξιούχος) και Διευθυντής του «Υγεία» στην χειρουργική. Ωστόσο, από χθες είναι και ιερέας αφού χειροτονήθηκε διάκονος σε μοναστήρι της Αγιάς, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος, Ιγνάτιο και την Κυριακή ιερέας στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου.

Σημειώνεται πως η οικογένεια Λινού επιθυμούσε η τελετή να μείνει μια προσωπική στιγμή χωρίς δημοσιότητα με αποτέλεσμα να επιλεχθούν αυτές οι δύο Ιερές Μονές, ενώ στο γυναικείο μοναστήρι υπάρχει διαχρονική σχέση με την ηγουμένη θεοδέκτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ένας εξαίρετος χειρουργός, από τους κορυφαίους στην Ελλάδα στις θυρεοειδεκτομές! Ας σεβαστούμε την απόφασή του και μακάρι να συνεχίσει να προσφέρει στην επιστήμη του!

Comments are closed.