Και ξαφνικά να η «ΒΟΜΒΑ» Μητσοτάκη: Με ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ θα σώσουμε τις ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ, τα παιδιά στα σχολεία μέχρι τις 18.00! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
image-129

Σε μία δήλωση «ΒΟΜΒΑ» προχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις προβλέψεις των ειδικών εδώ και μια 10ετία ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται με τις γεννήσεις να υπολείπονται των θανάτων έκανε λόγο για ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ένταξη των αλλοδαπών στην Ελλάδα!!! Έκανε λόγο για νόμιμους μετανάστες! Μα αυτοί είναι ήδη ενταγμένοι! Άρα ΘΑ ΕΝΤΑΞΕΙ και άλλους, τους μουσουλμάνους που μας ήρθαν και έρχονται από την Τουρκία και αυτούς που έχει συμφωνήσει να έρθουν από το Πακιστάν και το Μπαγκαλντές!

“Πρόκειται για μία απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην έλλειψη εργατικών χεριών που παρατηρείται στον πρωτογενή τομέα και στον κλάδο των κατασκευών και όπως ξέρετε υπάρχουν ήδη φαινόμενα σοδειάς που δεν μαζεύονται, μεγάλα έργα τα οποία κινδυνεύουν σήμερα να καθυστερήσουν, επειδή πολύ απλά λείπουν από τη χώρα εργατικά χέρια. Ταυτόχρονα όμως η ώριμη και κυρίως η συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία θα ανακουφίσει και την πληθυσμιακή μας υποχώρηση”, εκτίμησε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η εμπειρία από το πρώτο κύμα των Αλβανών μεταναστών είναι θετική για την ελληνική κοινωνία και οικονομία. “Η δεύτερη γενιά των οικογενειών αυτών έχουν πια ως πατρίδα τους την Ελλάδα και τόπο καταγωγής την χώρα των γονιών τους”, σημείωσε και τόνισε πως: “Αξίζουν να αποκαλούνται Έλληνες όσοι μετέχουν της ελληνικής παιδείας”.

Και προκειμένου οι Έλληνες και αλλοδαποί γονείς να έχουν χρόνο για να δουλεύουν τα ΠΑΙΔΙΑ και των δύο θα αναλαμβάνει το ΚΡΑΤΟΣ όλη μέρα στα ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία η επέκταση του ωραρίου των παιδικών σταθμών και των δημοτικών ως τις έξι το απόγευμα!!! Εκεί θα εκπαιδεύονται όλα μαζί στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων και στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση αλά Κεραμέως!!!

Είπατε κάτι;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Νεοδημοκρατες ειστε προδοτες ολοι. ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΙ με τα ταγαρια της νεας ταξης πραγματων…
    Λαος χαζων oi neoellines…

  2. μητσοτακης……ενα συχαμερο ανθελληνικο καθικη ….. μητσοτακη γ@μιεσ@ !!!! το φωναξε και ο ΤΡΑΜΠ !!!!

  3. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΑΙΜΟΝ,ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ,ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ!!!

  4. ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

  5. Καποτε ειπε ενας βλαξ ειμαστε εθνος αναδελφον

  6. ΜΑΥΡΟ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ

  7. δεν καταλαβαινω γιατι βριζετε τον κουλη. ο καημενος τωρα που τον παρατησε εκεινη η σκροφα η γυναικα του αποφασισε να το ψησει το ψαρι και απο την αλλη πλευρα. ειπε να φαει καμμια πουτσα πακιστανικη. να κανει κουμαντο και για τον γιοκα (που απο οτι μυριζομαι ειναι κρυφοαδερφη), εχει και αδερφομαναδες που γουσταρουν οθωμανικο, με λιγα λογια να βολεψει την οικογενεια. ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πραγματα δλδ.

  8. Εε βέβαια…!!!Δημιούργησαν το πρόβλημα, όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης και τώρα μας πασάρουν την λύση των λαθρομεταναστών!!”Η εμπειρία από το πρώτο κύμα μεταναστών Αλβανών, είναι θετική “!!!Τάδε έφη ο Μητσοτάκης!!!Τον ελληνικό λαό που τον κατέκλεψαν οι Αλβανοί ,τον ρώτησες??Για την αλβανική μαφία,,η οποία έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την Ελλάδα,έχεις να πεις κάτι??

  9. Η Κούλα ακολουθεί… ευλαβικά τις εντολές που έχει λάβει για την μεγάλη επανεκκίνηση…. Η ΝΤΠ εφαρμόζεται κατά γράμμα…. 🤬😡

  10. Βάλτε μπρός Έλληνες , κάντε πολλά παιδιά , θα μας φάνε οι Λάθρο.

  11. Ρε μπουμπουνοκέφαλοι μερικοί αυτός που ακούει στο όνομα κουλης δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο.
    Αντε να χαθείτε βόδια.

  12. δεν ειναι μονο ο κουλης υπευθυνος γι αυτο που θελει να κανει.Πρωταθλητης ειναι ο τσιπρας και τα πασοκια.
    ειδικα ο πρωτος μη ξεχναμε το 15 γεμισε την Ελλαδα με 1.5 εκ ¨”επενδυτες”που με τη σειρα τους εχουν παρεισφρυσει ηδη στο ελληνικο στοιχειο.Αλλο που δεν θελουν οι τουρκοι να τα βρουν ετοιμα….

  13. Κυριάκος Μητσοτάκης: “Θα πολεμήσουμε τον νατιβισμό” είχε δηλώσει στο ιουδαϊκό συνέδριο το 2018 δηλαδή στην Ελλάδα δεν πρέπει να κατοικούν απόγονοι Ελλήνων πού είνα αυτόχθονες, αλλά νά υπάρξουν φυλετικές επιμειξίες ώστε να δημιουργηθεί μία υβριδική ράτσα μιγάδων χωρίς ρίζες ώστε η Ελλάδα να πέσει εύκολα στα χέρια των ξένων συμφερόντων πού την εποφθαλμιούν.
    Ο Μητσοτάκης μαριονέτα αυτών τών συμφερόντων είναι ο δούρειος ίππος για την άλωση της χώρας μας, ένας τραγικά επικίνδυνος ανθέλληνας πού πλάστηκε καί προωθήθηκε στην πρωθυπουργία για τό σκοπό αυτό.

  14. Η εισβολή Λ@θρ@ δεν είναι λύση στο Δημογραφικο πρόβλημα της Χώρας, πρόβλημα που το γνωρίζουν όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις απο το 1980 αλλά δεν κάνανε τίποτα για να το λύσουν. Οι Λ@θρ@ που θα πάρουν χαρτιά θα παίρνουν και τα επιδόματα και δεν θα πληρώνουν φόρους, αλλά μόνο όσοι Έλληνες δεν μπορούν να φοροδιαφυγουν. Κατά αλλά οι Έλληνες θα πάνε να ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που διαγωνιζονται στο ποιος είναι πιο Ανθελλινας… Αντί να τους στείλουν στα σπίτια τους ! Έχουμε καθαρό σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού της Ελλάδας, σχέδιο που προωθούν και οι Τούρκοι για να μπορέσουν να πραγματοποιησουν τα σχέδια τους για την Γαλάζια Πατρίδα και την Νεα οθωμανικη αυτοκρατορία. Ούτε την ψήφο τους να μην βρουν στις Εκλογές οι Βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακεδονία και τα Νησιά του Αιγαίου.

  15. Από τις οχτώ το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα θα είναι τα νέα ωράρια εργασίας ;

  16. Δώστε λεφτά ρε λεσια να πάει ο κόσμος για δουλειά, χωρίς λεφτά ποιος θα πάει για δουλειά. Πληρώστε και αφήστε αυτές τις μαλακίες με τους λαυραιους που τους κάνετε και Έλληνες.

  17. Παγκοσμοποιηση θελαμε(θελατε)!!! Νατην για μια κομη φορα.Αλλοιωνεται το dna των γηγενων και δεν τους καιγεται καρφι.Αρκει οι επαιοντες να περνανε καλα.Να μπασταρδεψουμε το τοπο μας.Οι ανδρες πηγαινουν φανταροι , πληρωνουν εφοριες, μαμησιατικα και οι “επενδυτες” ξαπλαρουν, περνουν επιδοματα, σπιτια, δεν εχουν αγχος καθολου.Που θα παει αυτο ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του.
    εχετε ακουσει απο επενδυτριες πως μιλανε σ’οποιους Ελληνες εχουν παντρευτει? “Σου εκανα παιδι, παιδια”!!! Αυτο λεει πολλα!! Αλλες παλι -επειδη εχουν μυρισθει τη δουλεια- σου λενε “γιατι δεν βρισκεις να κανεις παιδια με καποια ελληνιδα.πονηροι εκβιαστες.Να δωσουν λεφτα στους Ελληνες και μαλιστα αρκετα ετσι ωστε να τεκνοποιουν οι ελληνιδες γυναικες και οχι να κανουμε εισαγωγη ξενων -που δεν ξερουμε απο που κραταει η σκουφια τους

    1. Οι Ελληνίδες δε κάνουνε παιδιά. Δε γουστάρουν. Ευτυχώς που έχουμε μετανάστριες να κάνουμε και κανά παιδί…

      1. ο Θεος σταματαει τις γεννησεις τωρα και “παυει” τις μητρες στην αποκαλυψη…αρα κανα παιδι θα κανουν οι αντιχριστοι

  18. Ακριβώς οπως είπε ο Ηλίας Κασιδιαρης επιχειρούν την αλλοίωση του πληθυσμού μας

  19. Μιλάμε τέτοιο νεοραξικό καθήκι δεν έχει ξαναπεράσει, οι γονείς δουλειά όλη την ημέρα για να αρμέγουμε φόρους ,ένα παιδάκι με το ζόρι… και αυτό μέχρι τις 18.00 σχολείο για “εκπαιδευση” , να δω πότε θα κάνει αθλητικές δραστηριότητες, ξένη γλώσσα ή λίγο παιχνίδι.Χάνεις τα λόγια σου με αυτούς που έχουμε μπλέξει

  20. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ

  21. Μεταξύ μας τώρα καιρός ήταν να δουλέψουν και λίγο οι προνομιούχοι δημόσιοι υπάλληλοί

  22. Μου αρέσει που αυτό το διανοητικά ελλειπές ζουλάπι πήγε στο Χάρβαρντ – τρολάκι του Μαξίμου που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, να πεις στον αμφιβόλου πατρός κρετίνο που υπηρετείς με τα σάλια σου ότι βόδι πήγε, γιουσουφάκι του Σβαμπ γύρισε

  23. ουυυυυυυυυυσσσσσστττττ ρεεεεεεεεεεεε
    η ωρα σας πλησιαζει μπασταρδα.
    κουλα στην πολονια την δευτερη γενετηρα σου .
    παλιομπασταρδα η ωρα σας πλησιαζει.
    ρεεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυσσσσσστττττ

  24. Ας είναι τα παιδιά στα σχολεία μέχρι τις 18:00… Ερωτώ : 1. Θα τους παρέχετε γεύματα σωστά όπως κάνουν στα σχολεία του εξωτερικού? 2. Θα σταματήσει η ανάγκη των φροντηστηρίων? 3) Τι θα κάνετε με τα φροντηστήρια (μη ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει ο όρος “φροντηστήριο” στην Αγγλική γλώσσα καθώς δεν υπάρχουν στο εξωτερικό τέτοιες δομές), 3 : Θα παρέχετε ενισχυτική διδαδκαλία? 4 : Με τον αριθμό εκπαιδευτικών που έχει το σύστημα παιδείας είναι κάτι τέτοιο εφικτό? 5: Δε πρέπει να γίνει αξιολόγηση εκπαιδευτικών??? … Αυτά για αρχή. Αν θέλετε μπορούμε να φτάσουμε 1000 τουλάχιστο παρατηρήσεις – σχολιασμούς…. Ανίκανοι…. Ξέχασα βέβαια οτι οι σκούροι και ΛΟΑΤΚΙ+ είναι ικανότεροι μάθησης από τα παιδιά μας………

  25. Είσαι μπετόβλακας. Αντί να βοηθήσεις τα ζευγάρια να κάνουν παιδιά(πχ έχεις 3 παιδιά μείωση στους φόρους 30% έχεις 5 μείωση 50 %.Να δώσεις βοήθεια στο σπίτι μέχρι τα παιδιά να πάνε σχολείο για να μπορούν οι γονείς να δουλεύουν κ.α).Επίσης πρέπει οι γονείς που έχουν παιδιά πρέπει να τα νουθετήσουν να κάνουν όταν είναι μικρά <30 χρονών οικογένεια και παιδιά και όχι να παν 50 για να κάνουν παιδιά.Τα μικρά παιδιά θέλουν δυνάμεις και αντοχές που δεν τις έχουν οι 50 χρονών άνθρωποι.

  26. Μόνο οι αλλοδαποι θα δικαιούνται επιδόματα τέκνων γιατί οι Έλληνες είναι μπακουρια που ζουν με τις συντάξεις των γονιών τους.

    1. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΥΡΙΣΤΗ! “ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ, ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ!”

  27. Παραιτήσου ρε που αντί να ασχολείσαι με αυτή τη δήλωση ασχολείσαι με τα εμβόλια! Τι λέει ο πατέρας σου για τη δήλωση αυτή; Την ώρα που είσαι υπουργός αυτού που έκανε τη δήλωση αυτή!

Comments are closed.