Και η Indian εκτός Αμερικής!

Κοινοποίηση:
indian_ektos_amerikhs_472018

Φαίνεται ότι ο Donald Trump, αντί να συγκεντρώσει την παραγωγή μοτοσυκλετών εντός Αμερικής, το μόνο που θα καταφέρει είναι να τις απομακρύνει… Μετά την πολυσυζητημένη απόφαση της Harley να μετακινήσει μεγάλο μέρος της παραγωγής της εκτός ΗΠΑ, φαίνεται ότι ακολουθεί και ο μεγάλος και… περήφανος αντίπαλός της, η Indian.

H εταιρεία αποτελεί μέρος του ομίλου Polaris, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για τα νέα δεδομένα με τους φόρους, λέγοντας ότι σκέφτεται την παραγωγή στην Πολωνία. Σε εργοστάσιο εκεί, θα κατασκευάζονται οι μοτοσυκλέτες που προορίζονται για την Ευρώπη. Η Indian, δεν εξάγει ακόμα τον όγκο μοτοσυκλετών που εξάγει η Harley Davidson, ωστόσο βρίσκεται σε μία φάση τρομακτικής εμπορικής ανόδου, με την Ευρωπαϊκή αγορά να αποτελεί μία από τις καλύτερες για αυτή, την παρούσα στιγμή.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως ειρωνία θα λέγαμε, στην… εθνικά υπερήφανη απάντηση της Indian στην Harley-Davidson, μέσω ενός βίντεο που τόνιζε το ότι οι Indian «κατασκευάζονται αποκλειστικά στις ΗΠΑ». Η αγορά αλλάζει εν ριπή οφθαλμού και το ρητό «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις» έχει καθολική εφαρμογή. Δυστυχώς, κάθε άλλο παρά ευοίωνες, είναι οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: