“Καιρός είναι να μετρηθούμε με τον Τούρκο. Η Κύπρος κείται μακράν αλλά η Κων/πολη κείται εγγύς. Αρκετά τους ανεχθήκαμε”. Ο Χ.Γούδης για το λαθρομεταναστευτικό, τους “πίθηκους” και τα Σκόπια

Κοινοποίηση:
goudis

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΗΜΩΝ ΤΟ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ

Ο διανοητικός αυνανισμός

Λίγο πριν από την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως το 1453, και την είσοδο στην Πόλη του Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ (του Σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή), ο Βησσαρίων αποτύπωνε την επικρατούσα ατμόσφαιρα στην βασιλεύουσα, με την λιτή αλλά και τόσο επίκαιρη για τα σημερινά δεδομένα φράση του: «το έθνος ημών βλακίεται και μαλακίεται» !!! Ο διορατικός μαθητής του Πλήθωνος Γεμιστού («Έλληνες εσμέν το γένος ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί») προειδοποιούσε για την επερχόμενη τουρκική επέλαση, ως αποτέλεσμα του μακροχρόνιου διανοητικού αυνανισμού των Ελλήνων της εποχής του. Άξιοι συνεχιστές αυτής της παραδόσεως οι σύγχρονοι Έλληνες αναμένουν με νωθρότητα και μοιρολατρία τους βαρβάρους, ίσως επειδή πιστεύουν ότι ακόμη και αυτοί (οι Τούρκοι και οι άλλοι) «θα είναι μια κάποια λύση». Οι Τούρκοι έρχονται οσονούπω ξανά, στην συριζέϊκης εμπνεύσεως  «Ελλάδα των πολλών», που φέτος στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τιμά την Ινδία, ίσως επειδή η νέα φυλετική της φυσιογνωμία αντανακλά την «Ινδογρεκία» στην οποία μετασχηματιζόμαστε ταχύτατα, λόγω των συνεχών αφίξεων των λάθρα εισερχόμενων αφροασιανών ανθρώπινων μαζών.

 

Εταιρείες προστασίας των ζώων

Και μέσα στον ορυμαγδό των ημερών η Νέα Ινδοκρατία διέγραψε ένα στέλεχός της διότι απεκάλεσε έναν παράτυπο μετανάστη «πίθηκο» ή «μαϊμού», δεν κατέστη σαφές τι από τα δύο, προφανώς κάτω από την πίεση των ποικίλων εταιρειών προστασίας των ζώων, οι οποίες φρονούν, όπως και ο Νίτσε παλαιότερα, ότι πολλές φορές τα ζώα είναι πολύ ευγενικότερες υπάρξεις από τις ανθρώπινες «τοιούτες». Ορθώς έπραξε και ορθές οι διακηρύξεις των εταιρειών προστασίας των ζώων δια τα δικαιώματά τους στον πλανήτη, όμως καμιά εταιρεία προστασίας ανήλικων παιδιών δεν θα υπάρξει σε αυτήν την χώρα; Προστασίας τους έναντι των κρετίνων γονέων τους που τα επιτρέπουν να αναρριχώνται στον κάθε «γύρο του θανάτου» του κάθε «λούνα(τικ) παρκ» για να τα στριφογυρίζουν παθητικά οι όποιοι αλλοδαποί ή ημεδαποί χειριστές της άδολης ζωής τους, και κατόπιν, μετά τον εκσφενδονισμό τους να αναζητούν υπευθύνους άλλους πλην των ιδίων των γονέων τους.

«Γκελ, γκελ καϊξί»

Και εν τω μεταξύ οι βάρκες έρχονται, καλοδεχούμενες από το λιμενικό μας σώμα και τους φιλάνθρωπους αξιωματικούς του, για να γεμίσουμε αλλοφύλους, αλλοιώνοντας έτσι την έννοια του εθνικού μας κράτους («ένα έθνος, ένα κράτος» που με τόσους και τόσους αιματηρούς αγώνες είχαμε επιτύχει), για να γεμίσουμε με «μαύρους» εργάτες (υπό την έννοια της «μαύρης εργασίας» που χτυπάει βάναυσα τα λαϊκά στρώματα των Ελλήνων) και να ενισχύσουμε την ήδη ανθούσα εγκληματικότητα, απόρροια των άθλιων συνθηκών διαβίωσης αλλά και της αθλιότητας ορισμένων εξ αυτών, προσβάλλοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ζωή του καταταλαιπωρημένου Έλληνα πολίτη. «Γασασίν πεχλιβανλάρ». Μπράβο παλληκάρια μου!!! «Γκελ, γκελ, καϊξί». «Ος γκελντινίζ». Καλώς ορίσατε Τούρκοι διακινητές…

Θα μου πείτε, καλές οι διαπιστώσεις. Προτάσεις για λύση του προβλήματος;

Αν πρόκειται περί εισβολής (καμουφλαρισμένης ή μη) αφήστε τις ένοπλες δυνάμεις να πράξουν το καθήκον τους. Μην ρωτάτε το πώς. Δεν είναι δική σας δουλειά, υμών των δημοσιολογούντων και δημοσιογραφούντων (όλων αυτών που νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι κατ’ αναλογία με την κολοκύθα που επειδή επιπλέει νομίζει ότι γνωρίζει κολύμπι). Σε μια, για παράδειγμα, εχθρική αεροπορική επίθεση, δεν πέφτει σε μας λόγος να προτείνουμε αν θα πρέπει να αναχαιτισθεί με αερομαχίες ή με πυραύλους εδάφους-αέρος. Έκαστος στο είδος του και ο Σόρος στους καφέδες, που λέει και η παλιά λαϊκή ρήση.

Αν πάλι πρόκειται για ειρηνική διέλευση, ενισχύστε τους διεθνείς Έλληνες λαθρέμπορους (αν υπάρχουν…) να σπρώξουν τους παρείσακτους σε άλλες θάλασσες, σε άλλα μέρη, για να δούμε επιτέλους πόσα απίδια χωράει ο ανθρωπιστικός σάκος των χωρών της Ευρώπης ή πόσες νάρκες, θαλάσσιες ή επίγειες, θα απλώσουν στα σύνορά τους για να μην «μολυνθούν», τη στιγμή που απαίτησαν από εμάς την αποναρκοθέτηση των συνόρων μας για «ανθρωπιστικούς» λόγους. Είστε ανθρωπιστές; Πάρτε τους στις χώρες σας και στα σπίτια σας, εσείς ευρωπαίοι γραμματείς και φαρισαίοι, οι διυλίζοντες τον κώνωπα και καταπίνοντες την (τουρκική) κάμηλο. Εξάλλου, ο τούρκικος παστρουμάς από καμήλα γίνεται!!!

 

«Η Κύπρος κείται μακράν»

Όσο για τις απειλές της Τουρκίας, στο διάβολο όλα τα φληναφήματα περί αμυντικής στρατηγικής μας. Το κυρίαρχο στρατηγικό μας δόγμα δεν πρέπει να είναι πώς θα κρατήσουμε τα νησιά μας που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα τουρκικά παράλια. Ας τα πάρουν για μερικές ώρες. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Γατί ναι, όντως «η Κύπρος κείται μακράν» αλλά η Κωνσταντινούπολη κείται εγγύς !!! Αρκετά τους ανεχτήκαμε. Τη στιγμή που δεν δέχονται ότι οι καλοί φίλοι πρέπει να έχουν μεταξύ τους καλούς και στέρεους τοίχους, δεν έχουμε άλλη διέξοδο. Έτσι που το πάνε, για να επιβιώσουμε οφείλουμε να τους σπάσουμε τα μούτρα. Μια και καλή. Σε αυτή την περίπτωση, ο καλός Τούρκος είναι ο σκοτωμένος Τούρκος. Αλλιώς αφήστε τούς εξ ημών γραικύλους να τα δώσουν όλα, όσο είναι καιρός. Ποτέ δεν είχαμε έλλειψη από ραγιάδες και φαναριώτες (που κρατούν το φανάρι). Η επιλογή αυτήν τη φορά θα πρέπει να είναι του ελληνικού λαού. Αλήθεια, γιατί οι τόσες και τόσες εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν θέτουν το ερώτημα «να δώσουμε στον Τούρκο» για να έχουμε ειρήνη ή «μολών λαβέ» και ότι ήθελε προκύψει; Καιρός δεν είναι να μετρηθούμε και να δούμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη;

 

Βορακεδονία και Βορακεδόνες

Και κάτι τελευταίο. Μην χαρίζετε στην καθημερινή ομιλία σας το όνομα Μακεδονία (και Μακεδόνες), έστω και υπό την σύνθετη μορφή της συμφωνίας των Πρεσπών, στους, κατά τον Ίωνα Δραγούμη, «σλαβανάκατους». Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και ευρηματική σε συντμήσεις σύνθετων λέξεων. Μην λέτε Βόρεια Μακεδονία αλλά Βορακεδονία  και τους κατοίκους της Βορακεδόνες, βορά κατά κάποιον τρόπο της χλεύης της Ιστορίας. Και πάντα μέσα στα πλαίσια της διεθνούς νομιμότητας, να κοινωνείτε στα εκατομμύρια των ξένων καλοκαιρινών επισκεπτών μας τους όρους Noredonia και Noredonians ως νομότυπες συντμήσεις των North Macedonia και Northern Macedonians αντιστοίχως. Και μην ξεχνάτε ότι σε μας έρχονται – και θα έρχονται – κάθε χρόνο οι λαοί του κόσμου, σε αυτούς πηγαίνουν μόνον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου.

Χρίστος Γούδης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Ο εχθρός μας δεν είναι ο Τούρκος, ο Τούρκος πριν κάνει οτιδήποτε έχει ήδη προσυμφωνήσει με τα αφεντικά της Κατοχικής Κυβέρνησης της Ελλάδας ! Να απαλλαχτούμε πρέπει πρώτα από την Κατοχή, να αναλάβει τη διοίκηση της χώρας κάποιος με Ελληνική Συνείδηση, να μετασχηματισθεί το εκπαιδευτικό σύστημα ώστε να παράγει υπεύθυνους πολίτες με Ελληνική Συνείδηση (τώρα παράγει σκοπίμως σε ιδιαίτερα σημαντικό ποσοστό αμόρφωτα μαλακισμένα παπαγαλάκια, ανεύθυνα μαμόθρεφτα, ανίκανα για οποιαδήποτε κοινωνικά χρήσιμη εργασία – αυτοί μόνο για ντελιβεράδες κάνουν), να ξαναβάλουμε μπροστά τα Εργοστάσια που έκλεισαν οι Κατοχικές Κυβερνήσεις κατ΄ εντολήν των ξένων αφεντικών τους (να επιβληθούν δασμοί σε όλα τα εισαγόμενα που παράγονται στην Ελλάδα), να αντιστραφεί το ξεπούλημα όλων των επιχειρήσεων δημοσίου συμφέροντος (ΔΕΗ, Αεροδρόμια, Λιμάνια), να αναστείλουμε επ’ αόριστον την αποπληρωμή του “χρέους” μέχρι αυτό να ελεγχθεί λογιστικά από μία πραγματικά Ελληνική Κυβέρνηση, να καταργήσουμε όλους του ανθελληνικούς (μνημονιακούς) νόμους, να αναπτύξουμε την εγχώρια πολεμική βιομηχανία, να κόψουμε τους κώλους των συνδικαλιστών που ενδιαφέρονται να κλείνουν εργοστάσια μόνο για την βόλεψη πάρτη τους, να απαγορεύσουμε τις ΜΚΟ και άλλες παρασιτικές (κρατικοδίαιτες) οργανώσεις δικαιωματιστών, να εντάξουμε όλους τους λαθρομετανάστες που δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω στις χώρες τους σε Τάγματα Εργασίας ή σε Φυλακές που θα εγκατασταθούν σε ακατοίκητα νησιά κλπ κλπ Εάν τα κάνουμε όλα αυτά οι Τούρκοι θα θέλουν να είναι οι καλύτεροι φίλοι μας!

    1. Aυτα ελεγε και η Χρυση Αυγη και εγινε τοσο κυνηγητο εναντιον της.Τι ψαχνεις τωρα;

      1. Τα λένε και αρκετοί άλλοι και ίσως να ήταν περισσότεροι, αν δεν είχε υπάρξει το “κυνηγητό” που αναφέρεις. Όχι όμως όλα μαζί! Είναι ύποπτο να λείπει κάτι από το καλάθι, δηλαδή βασικά δεν μπορείς να είσαι και Νεοταξίτης και κατά της Κατοχικής Κυβέρνησης (όπως είναι η περίπτωση Βαρουφάκη, αν τον καταλαβαίνω καλά), αφού την Κατοχική Κυβέρνηση της Ελλάδας την διορίζουν κάθε φορά οι ίδιοι νεοταξίτες, μέσω των εξωνημένων Μέσων Μαζικής Παραπλάνησης!

        1. H Προπαγανδα ειναι το Α και το Ω.Φυσικα και τα αναγκαια χρηματα για αυτην.

        2. Λογικό, εφόσον κάθε φορά που ψηφίζεις, η πιατέλα με το “μενού” είναι ήδη έτοιμη και διαλέγεις μονάχα από αυτήν. Δεν μπορείς να πας στην κουζίνα για να μαγειρέψεις οτιδήποτε γουστάρεις. Αυτό είναι το γκρόσο κόλπο της μασονίας και του νεοταξισμού. Πληρώνεις, δηλώνεις υποταγή και βρίσκεσαι στο μενού ή στο πιάτο της πολιτικής προς βρώσιν προβάτων.

  2. ΓΕΡΟ ΘΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ , ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ,
    ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ή ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ , ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗ & ΠΟΛΕΜΟΣ, ΣΤΟΠ.

  3. Προτείνω αλλαγή τακάκια και ιμάντα χρονισμού, επίσης μυρίζω και καμμένη φλάτζα και δισκόφρενο. Άμεση απόσυρση…Πάει του ‘στριψε και αυτού!

  4. «το έθνος ημών βλακίεται και μαλακίεται» !!!
    σωστο !!!!!!!!!!!!!!!!

  5. τι τον νοαιζει τον γερο. αυτος θα πολεμησει;; αυτος την εζησε τη ζωη του. εμας θελει να στειλει να πεθανουμε για τις φανταξιοπληξιες του και τα πετρελαια των αμερικανικων εταιριων

  6. Σωστός ο επίστρατος.
    Η Κων/πολις άλλωστε θα βουλιάξη, θάττον ή βράδιον, είτε από υπερπληθυσμό, είτε από σεισμό και δομικές υπερβολές και κακοτεχνίες. Είναι αρχαιόθεν στοιχειωμένη, αμαρτωλή πόλι, γεμάτη φόνους και προδοσίες, απ’ την εποχή της Τροίας.

  7. Για αντίσταση στην σατανική ατζέντα της νέας τάξης πραγμάτων είπε τίποτα ο ”Εθνικόφρων” Γουδής?
    Για να ξαναγίνουμε πάλι Εθνικά κυρίαρχοι, ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ, αυτοδύναμοι και να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα Των Ιερών και Οσίων Της Ορθοδοξίας και της Πατρίδος μας απο τους ΣΑΤΑΝΙΣΤΈΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΈΣ είπε τίποτα?? Μπάαα γλωσσοδέτης και κράμπες!!

    1. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.Ο ΤΣΙΠΡΟΝΥΜΟΣ ΑΠΕΚΔΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΑΛΕΚΤΩΡ ΝΑ ΛΑΛΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
      ΥΓ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΥΧΩΜΕΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  8. Μαλακίες του γεροξεκούτη ως συνήθως… Δε χρειάζεται να μετρηθούμε με τους μόγγολους. Δεν θα χρειαστεί αυτοί να κουνήσουν ούτε το δακτυλάκι τους. Μας έχουν στείλει τόσους λαθροπίθηκους ισλαμιστές που τους έχουμε υποδεχτεί και με ανοικτές αγκάλες ως πανίβλακες που είμαστε, έχουμε δεχτεί επίσης και τα αλμπανά που είναι αδερφάκια με τα μόγγολα και έχουν όλα τους από ένα καλάσνικοφ κρυμμένο και έχουμε γεμίσει και τον στρατό μας με αλμπανά τρίτης γενιάς που με απλά ένα “πάμε” από τον Ερντογάν θα μας λιανίσουν αφού εμείς ούτε σφεντόνα δεν ξέρουμε να ρίχνουμε και είμαστε γεμάτοι από αδερφούλες Ζακ, Βαλλιανάτους, Λώλες και Ψώλες… Τι συζητάμε τώρα που θέλουμε και την Μπόλιν….

    1. Μηπως ξερεις γιατί ονομάστηκε Η Στα μπούλ;

      1. Ναι… Εις την Πόλιν… Και λοιπόν; Αυτό αναιρεί τα όσα γράφω από πάνω;

  9. Απόλαυση, (όπως πάντα) τα άρθρα τού κυρίου Χρίστου Γούδη δεν χορταίνω να τα διαβάζω. Πνευματική τροφή για τον νου και την ψυχή. Πολυίστωρ, πνευματώδης, εύγλωττος και.. οξυς. Ίδμων σε θέματα που γνωρίζει καλά, με μια αμίμητη κεκοσμημένη ικανότητα να τα εκφράζει ως αστρονόμος, αλλά, οχι ως.. Αστρολόγος(!)
    .
    ..θα ήξερε τότε, πως η Γη κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει αυτόν τον ασυγκράτητο νου, κοντά Της!

    .
    ..Άλλωστε ο Κύριος ο εν τοις Ουρανοίς τούς είχε στείλει επι Γης
    Να ετοιμάσουν την Δευτέρα Παρουσία
    Ασχέτως αν αυτοί απέτυχαν οικτρά
    Και απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων
    Τής Υπερτάτης Θεικής Αποστολής.
    (συνεχίζεται…)

    Και κάποια, τότε, σήκωσε μονάχη Τον Σταυρό
    και πήρε πάνω της την θηριωδία.
    Χάραξε δρόμους σε μελανές οπες
    και διαπέρασε Αστέρες πρωτονίον.
    Άνοιξε Λεωφόρο στις σχισμές
    και βρήκε Νεα Πορεία,
    που ακόμη, και το Σύμπαν, Αυτό,
    δεν είχε γραμμένη στα… Αρχεία!

    1. …εδώ ο κόσμος καίγεται κ το μνι χτενίζεται… το χαβα σου εσύ με τα θεία…

  10. Δεν μπορουμε να μετρηθουμε τον τουρκο εχουμε εχθρο εντος των πυλων
    διαβαστε εδω
    http://www.kke.gr/taytothta/

    “Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας.”

  11. Ρε μπατίρηδες αμόρφωτοι μπατριώτες. Τί να την κάνετε την Κωνσταντινούπολη ρε παρτάλια;

    Σε ημιυπόγεια, σε μουχλιασμένα παλιόσπιτα χωρίς θέρμανση, με φέσια σε νοίκια, δεη και κοινόχρηστα ζείτε στην Αθήνα, στα ίδια σκατά θα ζείτε και στην Κωνσταντινούπολη και στο Πεκίνο ακόμα άμα το “πάρουμε” κι αυτό. Τί κόπτεστε;

  12. να αναμετρηθουμε με τους τουρκους?ειμαστε σοβαροι? σε δυο ωρες θα μας εχουν καθαρισει ολους.χωρις να ειμαι ηττοπαθης η τουρκια διαθετει εκατο φορες περισσοτερο αμυντικο και επιθετικο εξοπλισμο σε συγκριση με την ελλαδα καθως και 100πλασιους μισθοφορους.πώς θα τους αντιμετωπισουμε?με τα νεροπιστολα? ή με τα χαλασμενα αρματα και μισοεπιδιορθωμενα ιπταμενα μεσα? και μην πει καποιος οτι θα εχουμε υποστηριξη απο ξενες δυναμεις?αυτο αποκλειεται να συμβει.ειμαστε τελειως μονοι μας!! οταν ερθει η δυσκολη ωρα οι ξενοι θα γινουν καπνος και θα κανουν τις παπιες!!!

    ας ειμαστε λιγο σοβαροι.

    1. Μη σκύβεις το κεφάλι φίλε και αναλογίσου ότι εδώ και αιώνες η αναμέτρηση της Ελλάδας γίνεται έναντι πολυπληθέστερων εχθρών. Και νικούσαμε. Οι Τούρκοι στην Κυπριακή Τραγωδία κέρδισαν γιατί είχαν τις πλάτες του Κίσσινγκερ και όχι γιατί ήσαν γενναίοι. Οι Τούρκοι στρατιώτες ήσαν δμένοι με αλυσίδες στα τανκς για να μην το σκάσουν. Τους δίνουν και μία δόση χασίς για να μη φοβούνται. Τέτοια γενναιότητα! Και στη Μικρασιατική Καταστροφή ενώ γινόταν επέλαση των ελληνικών δυνάμεων ο Βενιζέλος προκήρυξε εκλογές στη μέση του πολέμου (πού ξανακούστηκε αυτό:).Όποτε κέρδισαν ήταν γιατί ξένες δυνάμεις τους έκαναν πλάτες και όχι γιατί ήσαν γενναίοι. Μπορεί να είναι πολλοί αλλά και το χωριό του Αφφρίν δεινοπάθησαν για να το καταλάβουν. Αν είχαν σίγουρη τη νίκη πιστεύεις ότι δεν θα είχαν προ πολλού ορμήσει να μας κατασπαράξουν ή θα μας λυπόντουσαν; Δεν είναι τόσο ευκολα τα πράγματα γι’αυτούς φίλε και το γνωρίζουν.

      1. Κατανοώ αυτά που λέτε…Σκεφτείτε, όμως και πόσοι νέοι στρατεύσιμοι έχουν φύγει στο εξωτερικό…Αν γινόταν το μπραφ…ούτε στα μισά του δρόμου δεν θα μπορούσαν να έλθουν…

    2. Ραγιαδες και προσκυνημενοι μια ζωη. Δεν εχετε αιμα μεσα σας ρε ζωντανα!

    3. θα μας εχουν κλ@σει τα @ρχίδια.
      Αν δεν τους κάνουν (πάλι) πλάτες οι ΑμερικανοΕβραιοΑγγλοΓερμανοί την έχουν γαμ1σει.
      Εδώ τους νικάνε κάτι ξεβράκωτοι με δίκανα και ντάτσουν…
      Σήμεραμ ακόμα και τώρα που είμαστε υπό κατάρρευση, το βασικό είναι ποιός θα κάνει πρώτος την επίθεση, αυτός θα νικήσει, γιατί πριν τα χρόνια του μνημονίου, δεν θα το συζητούσαμε κάν…

  13. Τον “ανθρωπισμό” των άλλων Ευρωπαίων τον έχουμε ήδη διαπιστώσει. Είναι εμφανέστατος: Έχουν κλείσει τα σύνορά τους και απλά κριτικάρουν εμάς για το αν τους έχουμε ή όχι εξασφαλίσει καλές συνθήκες διαβίωσης.
    Ο δε ΟΗΕ τους έχει εξασφαλίσει προπληρωμένες κάρτες και επιδοτούμενα ενοίκια όταν ο ελληνικός πληθυσμός βογγάει κυριολεκτικά.
    Ένα κράτος πτωχευμένο και στα όρια της εξαθλίωσης σηκώνει στους ώμους του τον ανθρωπισμό όλης της Ευρώπης, αν όχι του κόσμου.

  14. Mια προελαση ως την Ραιδεστο θα λυσει το προβλημα.Δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση ομως να εισελθουμε στην Κωνσταντινουπολη γιατι θα εχουμε μεγαλες απωλειες σε οδομαχιες οπως στο Σταλινγκραντ.Καλυτερα να καταληφθη η Καλλιπολιις.Ετσι θα του ”τσουξει” και του Εγγλεζου που δεν μπορεσε να την παρει το 1915, χωρια που θα εχουμε τον ελεγχο των Στενων.

Comments are closed.