Καιρός: Ερχεται νέα μεταβολή με βροχές και αφρικανική σκόνη -Η πρόγνωση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Κοινοποίηση:
1

Με… σκαμπανεβάσματα θα κυλήσει ο καιρός τις προσεχείς ημέρες, μέχρι και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός σήμερα, Πέμπτη, σταθεροποιείται ύστερα από αρκετές ημέρες. Τις βραδινές ώρες αναμένονται μόνο αραιές συννεφιές στα κεντρικά και στα βόρεια ηπειρωτικά, με τη θερμοκρασία να κινείται στους 23 με 24 βαθμούς στο Αιγαίο, στους 20 με 26 βαθμούς στα ορεινά και το Ιόνιο και στους 26 με 30 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αύριο, Παρασκευή, ο καιρός θα είναι γενικά καλός. Οπως ανέφερε, ωστόσο, ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ, το βράδυ της Παρασκευής αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά, με σταδιακά ενισχυόμενους νοτιάδες (6 με 7 μποφόρ στα πελάγη) που θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Το Σάββατο ο καιρός θα παρουσιάσει μια νέα πρόσκαιρη μεταβολή. Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, η αλλαγή θα είναι πιο αισθητή στα κεντρικά και τα βόρεια, με βροχές ή και κατά τόπους καταιγίδες, αλλά και συννεφιά και θολούρα που θα καλύψει την υπόλοιπη χώρα. Οπως εξήγησε, και το Σάββατο αναμένεται αξιόλογη μεταφορά βορειοαφρικανικής σκόνης, μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά καλός με διαύγεια και ορατότητα και πρόσκαιρες συννεφιές στα ορεινά. Τη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, ο καιρός θα είναι επίσης καλός. Σε ό,τι αφορά τις θερμοκρασίες, ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε ότι αναμένεται πρόσκαιρη πτώση το Σάββατο και ανοδική πορεία την Κυριακή και, κυρίως τη Δευτέρα.
H πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Βελόπουλος Τουρκόγυφτας ψυχοπαθής Επιχειρηματίας.Τι επιχείρηση έχει; Πρόβατα η μάλλον μουσκάρια. Κοντά, χοντρά ,οκνά χοντροκέφαλα.Κι όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά.Δεν το λέω εγώ,οι επιστήμονες το λένε…

Comments are closed.