Καιρός: Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθας

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΝΙΑ

Λόγω της κακοκαιρίας η Τροχαία Αττικής προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθας.

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το ύψος της ταβέρνας με την επωνυμία «Αρχοντικό» στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάρνηθα.


Την ίδια ώρα παγιδευμένοι στα διόδια Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη είναι δεκάδες οδηγοί φορτηγών που περιμένουν να ανάψει πράσινο φως για να συνεχίσουν. Η κακοκαιρία μαίνεται και τα προβλήματα συνεχίζονται…

Η απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά, άρχισε να δημιουργεί το μεσημέρι μια ουρά χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη, καθώς πολλοί οδηγοί που δεν γνώριζαν αυτό που αποφασίστηκε, έσπευσαν για να μπουν στην εθνική οδό. Η ουρά άρχισε να μεγαλώνει και με το πέρασμα της ώρας να επεκτείνεται προς τα πίσω, όλο και περισσότερο. Οι περισσότεροι οδηγοί είναι από το εξωτερικό και τονίζουν πως δεν ήξεραν πώς να ενημερωθούν.

 
Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματίσει στα διόδια των Μαλγάρων, στη Θεσσαλονίκη, τα φορτηγά που κόλλησαν εκεί λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ από την Τροχαία Θεσσαλονίκης. Μάλιστα όσο περνούν οι ώρες, δεν αποκλείεται ο αριθμός των φορτηγών να αυξηθεί και η ουρά να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: