Καιρός: Απίστευτες εικόνες! Το έστρωσε με χαλάζι στην Αττιική – Κομφούζιο ΤΩΡΑ στους δρόμους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Άστατος ο καιρός – Ρίχνει χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας, σε Μεταμόρφωση, Μενίδι, Αχαρνές και Άνω Λιόσια – Το έχει «στρώσει» σε Περιστέρι και Πετρούπολη – Η ΕΜΥ συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις


Ισχυρές καταιγίδες σαρώνουν την Αττική. Αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής ρίχνει έντονο χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας, σε Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Μενίδι, και Άνω Λιόσια.

Την τελευταία ώρα οι δρόμοι έχουν ντυθεί στα λευκά από την ισχυρή χαλαζόπτωση και στο Περιστέρι και την Πετρούπολη. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχουν προκληθεί προβλήματα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής από τις έντονες καταιγίδες, παρά μόνο δύο κλήσεις για απάντληση υδάτων στο Μενίδι.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τις προβλέψεις από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η πρωτεύουσα θα επηρεαστεί από έντονα καιρικά φαινόμενα, κατά κύριο λόγο από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια τμήματα του νομού. Λόγω των κατά τόπους ισχυρών φαινομένων, η ΕΜΥ συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις και στις δραστηριότητες σε ανοικτούς χώρους.

xalazi_tora

 

chalazi

 

xalazia

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: