Καινούργιου για το «κράξιμο» που δέχθηκε: «Μου έγραφαν cougar, MILFάρα… 37 είμαι ρε παιδιά»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε το παράπονό της για τα μηνύματα που δέχτηκε από τους τηλεθεατές, αφού έκανε ένα κοπλιμέντο στον τενόρο, Βασίλη Κούρτη.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας και όπως φάνηκε, γοήτευσε την παρουσιάστρια.

Όταν τον είδε στην κάμερα, η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε και άρχισε να τον ρωτά διάφορα πράγματα προκειμένου να τον γνωρίσει λίγο καλύτερα. Στο τέλος, με χιούμορ προθυμοποιήθηκε να του δώσει και τον αριθμό του τηλέφωνό της.

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;», ρωτούσε χαμογελώντας.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον καλλιτέχνη να αφήσει το τηλέφωνό του στην παραγωγή, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Ποτέ, δεν κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό».

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως μετά την επικοινωνία της με τον Βασίλη Κούρτη και το κοπλιμέντο που του έκανε, δέχτηκε εκατοντάδες αρνητικά σχόλια από τηλεθεατές, οι οποίοι τη χαρακτηρίζουν «λυσσάρα».

«Το να πεις σε έναν άνθρωπο “τι ωραίο παιδί” δεν είναι κακό, εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying ήταν αυτό που δέχτηκα; Τι επίθεση; Να τα βγάλω αυτά που γράφανε, να τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια», είπε αρχικά.

«Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα… Bullying. Μου έγραφαν “cougar, MILFάρα…”, δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί “τι ωραίο παιδί είσαι;”. Δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές» σχολίασε στη συνέχεια, κατά το κλείσιμο της εκπομπής της, εμφανώς ενοχλημένη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Άσε μας ρε παλιογρια, μας κούρασε η κουταμάρα σου

  2. 37 που μοιάζει για 17.
    ΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

  3. Και λιγα σου λενε. Εχεις κατεβάσει το επιπεδο της τηλεόρασης.

  4. Με ολο το σεβασμο πλαστικοκυρα μου δεν πας για ανακυκλωση να ησυχασουμε? !

  5. ΤΡΑΒΕΛΟΣ ΣΚΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΩΡΗ ΚΑΤΕβΙΝΑ

Comments are closed.