(Νεότερο): Πέντε νεκροί από τη φωτιά στο Serum Institute, τον μεγαλύτερο παραγωγό εμβολίων παγκοσμίως (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
serum-india

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που προκάλεσε σήμερα μεγάλες καταστροφές στο Serum Institute of India, της μεγαλύτερης μονάδας παρασκευής εμβολίων στον κόσμο που βρίσκεται στη δυτική Ινδία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

“Πέντε άνθρωποι είναι νεκροί” από την πυρκαγιά, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος της Πούνε, Μουρλιντχάρ Μοχόλ και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Αντάρ Πουναουάλα απηύθυνε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Να θυμίσουμε, ότι η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι με τα μέσα ενημέρωσης διευκρίνισαν ότι δεν έχει επηρεαστεί η παραγωγή των εμβολίων κατά της covid-19.

Ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες από ένα τεράστιο σύννεφο γκρίζου καπνού που υψωνόταν πάνω από το Serum Institute στην Πούνε, όπου αυτή την περίοδο παρασκευάζονται εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά της covid-19 της AstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Σύμφωνα με τα δίκτυα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα υπό κατασκευή χώρο μακριά από το σημείο που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής εμβολίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. να καει ολο το μπουρδελο μπραβο στους ινδους

  2. Είδε η Pfizer ότι βγήκαν τα άπλυτά της στην φόρα και ότι χάνει έδαφος και έβαλε το χεράκι της ??????????

  3. Τα Πακια πιο βαριά αρχίδια έχουν από τους δειλους δήθεν Έλληνες κότες πληκτρολογίου. Μόνο το 16% εμβολιάστηκε κι αυτό κατόπιν πιέσεων. Όχι σα κάτι δικούς μας που φωτογραφίζονται με τα μπράτσα έξω με νοσοκόμες μοντελοκρεμαστρες.

Comments are closed.