Κίνδυνος μουσουλμανικού κόμματος για να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία – Τι δρομολόγησαν στο ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ με το βλέμμα στις εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τα «σπασμένα» που θα πληρώσουμε όλοι εμείς…
του Κίμωνα Χαραλάμπους

Με «άρωμα» εκλογών η κυβέρνηση της Αριστεράς ετοιμάζει άμεσα προσλήψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, έτσι ώστε, όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης, να κερδίσει ακόμα περισσότερους ψήφους στην προσπάθεια παραμονής στην εξουσία.

Χιλιάδες μπαίνουν από τις πόρτες και τα παράθυρα στους Δήμους.

Παράλληλα, διευκολύνει την προσπάθεια ελληνοποίησης παράνομων μεταναστών, ώστε –και- αυτοί, σε βάθος χρόνου, να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσλήψεις και ελληνοποιήσεις λοιπόν με το βλέμμα στις κάλπες.

Όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του STAR γίνονται δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις.

Άμεσα θα προκηρυχθούν τουλάχιστον 11.000 νέες θέσεις εργασίας ενώ στην κυβέρνηση κάνουν σχεδιασμό για τις προσλήψεις σε βάθος 4ετίας.

Σε ό,τι αφορά την διαδικασία απονομής ιθαγένειας, τα τεστ γίνονται πολύ ευκολότερα. Όσοι είναι πάνω από 65 δεν θα χρειάζονται καν τα τεστ.

Κατά αυτόν τον τρόπο όλο και περισσότεροι αλλοδαποί θα αποκτούν δικαιώματα Έλληνα πολίτη για μια νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα με στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά γιατί όχι σε ένα νέο μουσουλμανικό κόμμα, καθότι οι περισσότεροι παράνομοι μετανάστες που καταφθάνουν στην χώρα μας είναι ισλαμικού θρησκεύματος.

Τα λόγια περισσεύουν. Δείτε το ρεπορτάζ:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: