Κέιτ Μος εναντίον της Άμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι Ντεπ δε με έσπρωξε ποτέ από καμία σκάλα»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή2

Η πολυσυζητημένη δίκη των 100 εκατ. δολαρίων μεταξύ του διάσημου ηθοποιού Τζόνι Ντεπ και της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, καλά κρατεί, με τους celebrities να προελαύνουν στη δικαστική αίθουσα ο ένας μετά τον άλλον.

Αυτή τη φορά ως μάρτυρας κατέθεσε η πρώην σχέση του Τζόνι Ντεπ, το supermodel Κέιτ Μος, η οποία και διέψευσε τα λεγόμενα της Χερντ περί κακοποίησης.

Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη ηθοποιός Άμπερ Χεντ είχε αναφέρει στο δικαστήριο πριν από 20 μέρες τη φήμη ότι ο Ντεπ είχε σπρώξει το γνωστό μοντέλο, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει από τις σκάλες.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 4 Απριλίου, ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της πρώην γυναίκας του, η οποία είχε κατηγορήσει τον ίδιο για κακοποίηση, με το δικαστήριο να ετυμηγορεί υπέρ της.

Τι είπε η Κέιτ Μος
Η 48χρονη Μος, που βρισκόταν σε σχέση με τον Ντεπ μεταξύ 1994-1998, εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης και απάντησε με σαφήνεια στις ερωτήσεις του δικαστηρίου.

«Φεύγαμε από το δωμάτιο και ο Τζόνι βγήκε πριν από εμένα. Είχε νεροποντή εκείνη την ημέρα και καθώς έβγαινα από το δωμάτιο γλίστρησα στις σκάλες. Χτύπησα την πλάτη μου. Και φώναξα, επειδή δεν ήξερα τι έγινε και πονούσα. Ο Τζόνι ήρθε τρέχοντας για να με βοηθήσει, με κουβάλησε στο δωμάτιο και κάλεσε βοήθεια», είπε η ίδια.
Όταν ρωτήθηκε εάν ο Ντεπ την είχε σπρώξει ποτέ από τις σκάλες, το μοντέλο απάντησε:

«Όχι, ποτέ δε με έσπρωξε, κλώτσησε, ή πέταξε ποτέ από καμία σκάλα».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν έγινε εξέταση κατ’ αναπαράσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: