Κάποιες φέτος θα γεννήσουν – Οι πρώτες εικόνες από το… ροζ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙ του ΣΚΑΪ

Κοινοποίηση:
Screenshot-2022-05-07-at-10.28.55-AM

Έρχεται πολύ σύντομα το νέο ριάλιτι σχέσεων στο κανάκι του Φαλήρου και αναμένεται να… ταράξει τα νερά στην ελληνική τηλεόραση. Για πρώτη φορά θα δούμε κάτι τόσο προκλητικό!
Νέο ριάλιτι σχέσεων σχεδιάζει να βγάλει τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ. Το «Love Island» δεν έχει σχέση με όσα είδαμε κατά το παρελθόν στην ελληνική τηλεόραση.

Η μέχρι σήμερα προβολή του σε χώρες του εξωτερικού μας προϊδεάζει για ένα εξόχως «πικάντικο» ριάλιτι. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα στη late night ζώνη.

Το κανάλι του Φαλήρου έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο trailer για τις δηλώσεις συμμετοχής.

Το ριάλιτι θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να προχωρήσει κάθε παίκτης και κάθε παίκτρια είναι αναγκαίο κάθε εβδομάδα να έχει βρει το ταίρι του.

Όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι αποχωρούν από το νησί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, Η ΝΤΠ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

  2. Αμα θαχει γκέι αγκαλιές φιλιά κ τα λοιπά που βέβαια αυτός είναι ο πραγματικός στόχος τους,τοτε σπάστε τις τηλεοράσεις.

  3. δεν ειναι αναγκη να πανε στα καναρια νησια να γυρισουν αυτα τα σκουπιδια αφου ειναι σκουπιδια εχουμε εδω χωματερη να πανε να το γυρισουν

  4. Παει να κρυφτει η Τανα αλλα η χαρα δεν την αφηνει , λες και αν δε πανε στο τηλεσκουπιδι ειναι αγιες ολες

  5. Ξεφτιλισμένοι! Δώστε αβέρτα τσόντα στο λαό, γ@μημένε νεοτ@ξίτη!

  6. Ειμαι σίγουρη το greece θα ξεπερασει την αφφφφστραλια…… σε τετοια οι κατοικοι του greece ειναι ξεφφφφφτερια

  7. Xαρά που θα κάνει ο πατέρας σου μωρύ.. Ειδικά στην δουλειά το πρωί και στο καφενείο το απόγευμα… Με έχεις κάνει Περήφανο κόρη μου, άξια, συνέχισε…..

    1. Ποιος ΜΟΥΛΟΣ ανεπαγγελτος πάει στα καφενεία το απόγευμα ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ;

Comments are closed.