Κάννες 2023: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities στην τελετή έναρξης

Κοινοποίηση:
ΚΑΝΝΕΣ

Αυλαία σήκωσε πριν από λίγες ώρες το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2023 για να υποδεχθεί όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα του παγκόσμιου σινεμά.

Και μπορεί ο κινηματογράφος να είναι το βασικό και κυρίαρχο στοιχείο στο Φεστιβάλ των Καννών ωστόσο οι εντυπωσιακές παρουσίες είναι αυτές που κερδίζουν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί.

Από πολύ νωρίς την Τρίτη το απόγευμα, ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω από την αίθουσα Grand Theatre Lumiere των Καννών προκειμένου να δει τους αγαπημένους τους stars στο κόκκινο χαλί σκαλιά της για να παραστούν στην τελετή έναρξης της 76ης διοργάνωσης.

Η κυκλοφορία στην λεωφόρο Κρουαζέτ είχε διακοπεί για χάρη των δεκάδων διασημοτήτων που έκαναν την είσοδό τους στην Lumiere.

Ανάμεσα τους και ο αμερικανός ηθοποιός Johhny Depp που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Jeanne Du Barry» με την οποία σηκώθηκε η αυλαία της διοργάνωσης, ο οποίος κάνει μια ολική επαναφορά στην καριέρα του μετά την κρίση που είχε τα τελευταία χρόνια με την δικαστική διαμάχη του με την Amber Heard.

Οικοδέσποινα της τελετής ήταν η Κιάρα Μαστρογιάνι και τιμώμενο πρόσωπο ο ηθοποιός και παραγωγός Michael Douglasπου εμφανίστηκε μαζί με την σύζυγό του, ηθοποιό Catherine Zeta-Jones και την κόρη τους, Carys Zeta .

Πάμε να δούμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities στην τελετή έναρξης:

Η Νaomi Campbell με sequin maxi φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στιλ, Celine.

Η Helen Mirren με maxi γαλάζιο φόρεμα Del Core και ασορτί hair style.

Charlotte Casiraghi με maxi blue gown του οίκου Chanel που είχε floral embellished σχέδια.

H Brie Larson με Chanel φόρεμα και embellished vest του οίκου.

Uma Thurman με custom δημιουργία Dior, nude gown και κόκκινο coat, συνδυασμένα με κοσμήματα Chopard.

Catherine Zeta Jones με Couture κόκκινη δημιουργία Elie Saab ήταν εκθαμβωτική!

Catherine Deneuve με maxi blue φόρεμα που είχε embellished σχέδιο στο top, Louis Vuitton.

Alessandra Ambrosio με hoodie sequin φόρεμα Elie Saab.

Elle Fanning με gown Alexander McQueen που είχε embellished bustier και μάξι αέρινη nude φούστα, συνδυασμένο με κοσμήματα Cartier.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: