ΚΥΠΑΤΖΟΥΔΕΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Νέες εξοργιστικές αποκαλύψεις με ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ κατασκοπείας. ΕΥΠ, κρεβατοκάμαρα σκανδάλων. ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Εγκληματικές κακουργηματικές ευθύνες στον τσεκουρομούρη υπουργό Μπρατάκο και στον διοικητή Δεμίρη, την ώρα που το Ισλάμ σχεδιάζει χτύπημα και επί ελληνικού εδάφους

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_23-10-2023

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της 23ης-10 -2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

 alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
 

free-journalist

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κι εγω μπήκα στο YouTube πολύ οργισμένος στην ιστοσελίδα τής Δόμνας Μιχαηλίδου,με αφορμή την σοφιστική πονηρή άρνηση της για την έπαρση της Σημαίας στα σχολεία, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ: ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ…..ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ!
    Δεν μπορώ άλλο.. Θά ήθελα να απλώσω το χέρι νά της ξεκολλήσω την γλώσσα!!!
    Στο τέλος θά με χώσουν μέσα. Αλλά δεν γίνεται άλλο.. Πρόκειται για πουλημένα καθάρματα.

  2. Η CIA έχει τμήμα που εκπαιδεύει και χρησιμοποιεί πράκτορες στις αστρικές προβολές, το αντίστοιχο κομμάτι της ΕΥΠ εκπαιδεύει με Κάμα Σούτρα. Ο καθένας στον τομέα του, χφτου σας ξεφτίλες.

  3. Στέφανε για μάθε αν ήταν τουλάχιστον εμβολιασμένες οι πράκτορισες. Δεν νομίζω να ασχοληθούν αυτοί που πήγαν μαζί τους γιατί με κοροιδοιό δεν ασχολείται κανένας στον κόσμο. Αλλά εδώ θα …ανησυχούν ο …Τσιόδρας, η …Παγώνη, …ο Βασιλακόπουλος και ο …Τζανάκης. Ο εμβολιάκιας του Κούλη, ο Τσιπροζάεφ που ήθελε τα λοκντάουν και ζήταγε και μπόλιασμα και στα σώματα ασφαλείας εκτός από τους υγειονομικούς, τον πάντρεψε τον Κασελάκη ή άλλος ήταν ο κουμπάρος;

  4. Όπως οι πουτάνες που πήγαιναν στην κατοχή με τους γερμανούς για να μαθαίνουν τα μυστικά τους σχέδια και το έπαιζαν πατριώτισσες. Γεμίσαμε με πόρνες. Έτσι δεν σώζεται η Ελλάδα. Μόνος όποιον βαδίζει κατά Θεόν ακούει ο Κύριος.

  5. Πουταναρια, ένα κράτος μπουρδελο, θέλει και τις ανάλογες πουτανες. Αντε μετά να σωθεί η Ελλαδιτσα, διαφθορά σε όλες τις βαθμίδες.

Comments are closed.