ΚΥΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ από τον “χρυσοπληρωμένο” Μαγιορκίνη: “H επιστήμη δεν εκπέμπει πάντα καθαρή εικόνα”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μαγιορκινης

Αν προσπαθήσετε να βγάλετε συμπέρασμα από το video που ακολουθεί, μάταιος ο κόπος σας. Η περιβόητη τέταρτη δόση από το απόθεμα, δεν καλύπτει τις νέες μεταλλάξεις covid, τις Όμικρον 4 και 5, αλλά όποιος θέλει να την κάνει, επειδή για τον α’ ή β΄λόγο φοβάται, η φιλεύσπλαχνη κυβέρνηση με τους στοργικούς ακαταδίωκτους δεν μπορούν να του το στερήσουν!

Ίσως θα τον καλύψει κατά ένα 5 έως 10 %  από τις νέες μεταλλάξεις, αλλά όταν βγει το επικαιροποιημένο εμβόλιο από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, ο τετραπλοεμβολιασμένος με την υποτιθέμενη 5-10% κάλυψη δεν θα μπορεί να το κάνει αμέσως αλλά πρέπει να περιμένει να περάσουν κάποιοι μήνες, αρκούμενος στην αμφισβητούμενη 5-10% κάλυψη!

Τάδε έφη Γκίκας Μαγιορκίνης ο χρυσομπουκωμένος – για έρευνες φυσικά – ακαταδίωκτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΑΦΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΔΟΙΟ. ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΖΕΝΕΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

  2. Εξαρτάται από τον επιστήμονα που υπηρετεί την Ιατρική, πόσο καθαρός είναι αυτός και ο τρόπος που χειρίζεται τα ιατρικά θέματα, από την προσωπικότητά του, το ήθος του, την προσήλωσή του στις Ιπποκρατικές αρχές!!!!!

Comments are closed.