ΚΥΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ από τον ΜΠΟΥΡΛΑ! ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι θα ΒΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠ στο ΣΩΜΑ ΜΑΣ!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή1


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Κρετινος απο τη φατσα και μονο! Τα τσιπακια στο κωλο σου του Gates και αυτων των κυβερνισκων που μιζαρησες εν ονοματι της ΝΤΠ σιωνιστικη κουραδα!

  2. Εγώ έχω να δώσω στον κύριο Μπουρλά να βάλει μαζί το τσιπάκι και ένα δονητή με wifi στο κώλο του και θα του κάνω δώρο και το app για το κινητό του .Σημείωση :ο δονητής είναι μεγάλος κάνει και για οικοδομικές εργασίες(ξυλότυπο), με τα δις που έβγαλε από τα μπόλια μπορεί να θέλει να ρίξει τίποτα μπετά στο εξοχικό του

  3. Στο Ισραηλ που πηγε προσφατα, τον βριζανε. Σε εμας τον προσκινανε και βραβεβουν.

  4. Αμην και ποτε! Μπας και επαναπρογραμματιστείτε και σωθουμε απο σας ψεκια!

  5. Να το βάλεις εσύ πρώτα μαλάκα. Το σώμα μας είναι ναός του Θεού, όχι του Σατανά που υπηρετείς.

  6. Καλά να πάθετε.Τους αφήσατε να νομίζουν πως η χώρα είναι δική τους,οι άνθρωποι τους ανήκουν και μπορούν να κάνουν ό,τι θελουν,διότι έχουν το ακαταδίωκτο.Ό,τι θέλουν μπορούν να σας κάνουν.Να πάρουν τις γυναίκες σας,τα παιδιά σας,εσάς τους ίδιους και να σας πηδ..ξουν!Ίσως όμως και να σας αρέσει,μιάς και τους ψηφίζετε δεκαετίες τώρα.Υ.Γ. Μην κλαίτε γι`αυτά που πάθατε αλλά γι`αυτά που θα πάθετε!

  7. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ PHIZER ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΑΙ…..

  8. Φασινέιτιντ θα είναι το ξύλο που πρέπει να φας παπάρα νεοταξίτη

  9. Στον πάτο σας το τσιπ μαζί με μπόλικη βαζελίνη.

  10. Ο Οβριός έχει σπουδάσει εκτενώς τά ιατρικά απομνημονεύματα τού Δόκτορα Γιόσεφ Μένγκελε.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.