ΚΤΗΝΗ με ΡΑΣΟ κ’ ΑΝΩΜΑΛΕΣ “ΝΥΦΕΣ”. ΒΙΑΣΜΟΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΙΩΝ. “24 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 14. ΜΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ”. Στη φυλακή ο ιερέας του Αγρινίου και ο άγαμος αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι

Κοινοποίηση:
exofillo30-6

teaser30-6

Tεύχος 1935, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

24_sport.inddΔιαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tετάρτης 30-6-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

radiomakelarides30-6

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

 


 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τώρα προσπαθούν να πείσουν τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους ,να τα στειρώσουν όλα καί έτσι νά έρθει καί η μείωση τού πληθυσμού στόν πλανήτη γιά νά τόν <> τα ερπετοειδή.Ο Θεός νά βάλει το χέρι του.

  2. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

  3. Όλες οι λουγγρες μαζί!!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! ΡΕΖΙΛΙΑ

  4. Ο/Η Ιερώνυμε ξευτίλα είσαι κι εσυ και τα αλλα πουστράκια σου λέει:

    Ιερώνυμε ξευτίλα τραγόπαππα παραιτήσου!!
    Γιατί δεν βγαίνεις μωρή να κάνεις δηλώσεις τώρα, τι έχεις να πεις για τα κοριτσάκια αυτά; εε μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη κι εσύ!!
    ανώμαλοι και καθίκια του διαόλου είστε όλοι σας, το χρήμα είναι ο θεός σας.

  5. ΜΕΤΡΗΤΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

    Μποικοτάζ σε κάθε τι που απαιτεί φακέλωμα και ηλεκτρονικό έλεγχο (ας μην κοροϊδευόμαστε, όσα συμβαίνουν μόνο αυτό έχουν ως στόχο, να αφήνει ψηφιακό αποτύπωμα κάθε δραστηριότητα της ζωής μας και να ενσωματώσουν/εξισώσουν χρήμα, βιολογία, ταυτοποίηση.

    Μποικοτάζ λοιπόν, καταρχήν στο ηλεκτρονικό χρήμα παιδιά, στις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ.

  6. Μιζα εκατομμυριων με τους κωδικούς ελέγχους στα καταστήματα!!!!
    Ποιοι θα έχουν τελικά πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών και πως θα τα εμπορευματοποιουνται;;;
    Θα τα πουλάνε οι πωλητικοι τύπου Αδωνι—Novartis , οι εφοπλιστές που έχουν τις ομάδες ή και οι επιχειρήσεις;;;;;
    Μεγάλο γλέντι έχει να γίνει !!!!
    Μπορεί να ξεπεράσουν τα κέρδη από το ναρκεμποριο της Μυκόνου το οποίο φθίνει λόγω κορωνοϊου!!!

Comments are closed.