ΚΤΗΝΗ! Απήγαγαν 12χρονο, τον βίασαν και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι – Κατέρρευσε στη μέση του δρόμου

Κοινοποίηση:
ΦΔΦΦ

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή της κατάρρευσης ενός 12χρονου, τον οποίο βίασε και πυροβόλησε ένας άντρας με μακριά σγουρά μαλλιά πριν τον πετάξει στον δρόμο.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το Μαϊάμι.

Σε αυτές ένα 12χρονο αγόρι απαθανατίζεται να καταρρέει αιμόφυρτο, έχοντας προηγουμένως δεχθεί σεξουαλική επίθεση και πυροβολισμό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο άτυχος νεαρός περπατούσε στην περιοχή Μπράουνσβιλ του Μαϊάμι, όταν ξαφνικά απήχθη από ένα μαύρο αυτοκίνητο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (27/03).
Ο οδηγός του οχήματος εικάζεται πως τον μετέφερε σε κοντινή απόσταση όπου τον κακοποίησε σεξουαλικά, πριν τον πυροβολήσει και τον πετάξει στον δρόμο.

«Φώναζε “βοήθεια, παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει”» ανέφερε ο ποδηλάτης στον τηλεοπτικό σταθμό Local 10, προσθέτοντας: «Τον πήγα σε ένα κατάστημα για να καλέσουν την αστυνομία. Είχε τις αισθήσεις, ωστόσο ξαφνικά έπεσε στο πεζοδρόμιο και μας είπε ότι τον είχαν πυροβολήσει».
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μάλιστα τη στιγμή της κατάρρευσης του αγοριού, το οποίο αιμορραγούσε από το κεφάλι, πυροδοτώντας ανατριχίλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: