“ΚΡΕΒΑΤΩΝΕ” ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ με θέα 102 ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΣΑΡΚΕΣ. Ντοκουμέντο οργής με κατάπτυστο πρωταγωνιστή τον διοικητή της υπηρεσίας εναερίων μέσων της Π.Υ. Τον ξετίναξε ο ποινικολόγος Β.Καπερνάρος. Η δικογραφία της ντροπής. Κρατικοί λειτουργοί τέρατα

Κοινοποίηση:
1.indd

alitheia-aima-bannerΔιαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής  14-8-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν,

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 6 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

im_teaser_14-8-2020

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Παρασκευή 14-08-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

24_sport.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Αν τολμησει να δωσει 40% του Αιγαιου στους Τουρκους
    ο Μητσοτακης γιατι το διεταξε η Μερκελ
    κρεμασμα αμεσως τον Μητσοτακη
    για να συμμαζευτουν ολοι οι πολιτικοι προδοτες
    μια για παντα

    1. Δεν το διέταξε η ΜΕΡΚΕΛ.
      Ο ΜΠΑΜΠΑ(ΚΟΥΛΗΣ) ΤΟ ΕΤΑΞΕ……..

      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  2. Έτσι είναι οι ψευτοαριστεροί συριζαίοι. Χωρίς πόνο, αίμα, δεν μπορούν να γαμήσουν.

  3. Παπαχελάς απόφοιτος του αμερικανικού κολλεγίου Π.Ψυχικού, ένας από τους πολλούς κομμουνιστές στην υπηρεσία των Αλαφούζων.
    Εξ απορρήτων και του Δρακουμέλ.

  4. Άνω αριστερά ο Παπαχελάς, ο της συνετεύξεως. Το 1978 σε ηλικία 16 ετών ήταν επικεφαλής στο αμερικανικό κολλέγιο Π.Ψυχικού της φράξιας Β΄Πανελλαδική ήτοι το φανατικά σταλινικό πλειοψηφικό τμήμα της νεολαίας του ΚΚΕεσωτ.που τότε απεσκίρτησε.
    Κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο η φωτογραφία των τεσσέρων γενειοφόρων αλά Βελουχιώτη να συνεντευξιάζονται, μεταξύ αυτών ο Γιάννης Μηλιός και Χρύσανθος Λαζαρίδης, αμφότεροι απόφοιτοι της μεγάλης των γενιτσάρων σχολής, αποκαλουμένης και αμερικανικό κολλέγια Π.Ψυχικού.

  5. Η Γαλλία είναι εβραϊκό προτεκτοράτο και ο Μακρόν ανδρείκελο των Ρότσιλντ.
    Ο Φρ. Μιτεράν στα νειάτα του ήταν πατριώτης, όταν όμως παντρεύτηκε την εβραία Ντανιέλ Κους πέρασε σε άλλο στρατόπεδο. Είναι αυτή που εμφαίνεται στο μέσον της φωτο.
    Ο Κάρολος Ντε Γκωλ επίσης υποχείριο των Εβραίων. Ένας ασήμαντος συνταγματάρχης της σειράς. Αυτόν βρήκαν, διότι ανεζήτησαν στρατηγούς και ναυάρχους να παίξουν το ρόλο του προέδρου «ελεύθερης κυβέρνησης» στο Λονδίνο, αλλά ουδείς ανταπεκρίθη. Ο ντε Γκωλ ευρίσκετο υπό την διοίκηση του Γκυ ντε Ρότσιλντ σε ένα περίγυρο Εβραίων.

    1. Είστε άσχετοι ο Μακρόν δεν κάνει τίποτα από
      αυτά.Κανει ότι κι ο Ερντογάν.Ο Ερντογάν δημιουργεί εξωτερικές απειλές πολέμου για
      να αποφύγει το κράξιμο που δέχεται στο εσωτερικό λόγω της πτώσης της λίρας και της αύξησης της ανεργίας.Ο Μακρόν κάνει το ίδιο γιατί ο κορωνοϊος έχει διαλύσει την Γαλλία και ο Μακρον ανάγκαζεται να κάνει συνέχεια lock down.Ο μόνος τρόπος για να δείξει στους Γάλλους ότι είναι θηρίο είναι το
      γαύγισμα απέναντι ε Ερντογάν.

    2. Για αυτό υποτιμώ αυτους που έχουν γνώσεις
      αλλά δεν γνωρίζουν ψυχολογία.

      1. Ψυχολόγος ή ψυχολόγα είσαι; Λεπόν έχω μελετήσει, και όχι μόνον διαβάσει, σχεδόν όλα τα συγγράμματα του Φρώυντ, Άντλερ,Γιούνγκ και Βουντ, επίσης Βίλχεμ Ράιχ και Έριχ Φρομμ, για να μείνω στην ψυχανάλυση, που δεν της έχω ιδιαιτέρα εκτίμηση.

        Ζύμωση κάνουμε, η αγκιτάτσια των κομμουνιστών.
        Όποιος διαθέτει τις κατάλληλες προσλαβάνουσες παραστάσεις, κατανοεί…

    3. είναι κακό πράγμα να είσαι ένα μίζερος αποτυχημένος άνθρωπος και να σπαταλάς το χρόνο και το λιγοστό μυαλό που έχεις για να αποδομόσεις και να λερώσεις επιτυχημένους ανθρώπους. Προσπάθησε αντ αυτού να κάνεις κάτι στι ζωή σου

      1. Επιτυχημένος, όπως το δει κανείς… Ανάλογα με τις αξίες, τις αρχές και τους στόχους…. Και όλοι αυτοί στη Βουλή και στην κυβέρνηση, επιτυχημένοι θεωρούνται. …

  6. Για να καβαλιώνται όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.Όλοι θα πέπει να βγαίνουν στον τάκο με ονόματα.Σε γραφεία ταχυδρομείου βγαίνουν εν ώρα εργασίας χαχα γελάμε εδώ πάε ξενοδοχείο και επιστρέφουν μετά από 2-3 ώρες.Είναι αυτό που λέμε γαμήθηκα στη δουλειά από την κούραση πάντα.Βλαχάκι που βολεύτηκε στο δημόσιο να παίρνει το μηνιάτικο με τη στολή του πολεμικού ναυτικού,επιστρέφοντας κάθε φορά από τον πόλεμο ξεσκιζόταν με επιβήτορες ουρλιάζοντας από την καλοπέραση μέχρι που την ξεφτίλησα.Βάζω στοίχημα με όποιον κηφήνα έχει όρχεις ότι οι δάσκαλοι θα ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά για άλλη μία φορά με απεργία και στάσεις εργασίας μετά τις πολύμηνες κοπιαστικές διακοπές χαχα

  7. Έτσι ξηγιόνται ρε όλοι οι δημόσιοι ένστολο και μη,καβλάντα,διακοπούλες,καφεδάκια,καινούργια αυτοκίνητα και μοτσυκλέτες.Όλοι οι υπόλοιποι κορόιδα πάρτε ένα πηρούνι και τσιμπάτε ένα αρχίδι.Ειδικά αν είστε χόντροί και άσχημοι εκτός από μπατήρια κλάφτα.Βρέξει χιονίσει αυτοί θα το πατήσουν το pin.

  8. Το εψαξα! Οπως και τις αναφερομενες, περιοχες! Μια προς μια! Οι Περιφερειακες ενοτητες, οπου πιθανολογειται lockdown, λογω και καλα, αυξημενων “κρουσματων” “Κοροιδοιου”, εχουν ολες μα ολες, Δομες Λαθρομεταναστων(ΣτΕ)! Αρα και πληθωρα, Λοιμωδων Νοσων! Τυχαιο;;;

  9. Έσβηνε φωτιές στην υφαλοκρηπιδα της ο πουροσβεστης!

Comments are closed.