ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ! “Το νομοσχέδιο της Κεραμέως μας αφανίζει”…

Κοινοποίηση:
2708965-thumb-large

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη που εργάζεται ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός σχετικά με το τι προβλέπει το νομοσχέδιο που προωθεί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως…

Θα σας παρακαλούσα να αναφερθείτε στο τραγικό και τερατώδες νομοσχέδιο που η κ. Κεραμέως εχει φέρει για διαβούλευση, και αφορά τους Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς , ανθρώπους που εδώ και δεκαετίες μορφώνουν τα παιδιά του κόσμου .
Εαν περάσει το νομοσχέδιο που είναι ότι καλύτερο για τους ιδιοκτήτες τότε από Σεπτέμβρη θα θα δείτε πάρα πολλές απολύσεις ότι δεν μπορούσαν να κάνουν εδώ και 20 χρόνια ,τεράστιες μειώσεις μισθών , καμία αξιοπιστία στις βαθμολογίες των παιδιών , εκπαιδευτικοί που θα καλύπτουν ότι θέση τους υποχρεώνουν εκτός ωραρίου τους χωρίς να μπορούν να πουν τίποτα , και φανταστείτε ποιους θα ξαποστείλουν πρώτους ???? τους 45-50-60 ετών με προϋπηρεσία !!!! αυτοί οι άνθρωποι που θα βρουν δουλεία , τι θα κάνουν ? και η χειρότερη ειδικότητα είναι οι καθηγητές φυσικής αγωγής , πιστεύω να καταλαβαίνετε χωρίς να πω πολλά΄.
Εκτός από τα εργασιακά υπάρχει και ένα τεράστιο θέμα εκπαίδευσης ,μαθητές 2 ταχυτήτων ,τα παιδιά στα ιδιωτικά που θα κανουν ότι θέλουν σχολάρχες και γονείς χωρίς να μπορεί κανένας να κάνει έλεγχο , και εαν κάποιος πει οτι το υπουργείο θα κάνει ελέγχους αυτό είναι ότι ποιο αστείο ! !!! γιατί για να κάνει έλεγχο θα πρέπει να γίνει καταγγελία και ποιος θα την κάνει ???? αφού μετά θα πάρει Πόδι !!!

Σας ευχαριστώ
Πέτρος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εάν εργάζεσαι ως εκπαιδευτικός σε ιδιωτικό σχολείο, έπρεπε ήδη να έχεις απολυθεί, αφού το κείμενο σου είναι κείμενο αποφοίτου γυμνασίου (ότι ποιο αστειο’- [ό,τι πιο αστείο], εντελώς λανθασμένη χρήση του κόμματος και άγνοια και χρήσης υπολογιστή, αφού αφήνεις space όταν δεν πρέπει πριν τα σημεία στίξης, έκφραση μπετατζή – -‘χειρότερη ειδικότητα’- ως προς τι). Έχω εργαστεί σε ιδιωτικό σχολείο, και ευτυχώς έφυγα εγκαίρως μόνος μου.. Εγώ με 2 μεταπτυχιακά και διδακτορικό με υποτροφία (και έχοντας εργαστεί στη ζωή μου από τα 12) με μειωμένο ωράριο, και άλλα μπάζα σε καθεστώς οικογενειοκρατίας (αδερφός, αδερφή, κουνιάδα, γυναίκα) ή εντοπιότητας (δημόσιες σχέσεις ιδιοκτήτη ή διευθυντών) πάντα με πλήρες ωράριο…Εγώ για να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα σας,’αυτοκαβάτζωσα’ τον εαυτό μου δια μέσου της έρευνας και της αξιοκρατίας στο εξωτερικό…εσείς ήρθε η ώρα να πληρώσετε. Για να δούμε ποιος θα σας προσλάβει τώρα με τις περγαμηνές σας?Ούτε καθαρίστριες….

    1. Εδώ είναι Ελλάδα, εφόσον δεν κατοικείται εδώ και δεν πληρώνεται φόρους εδώ στο κράτος Ελλάδα δεν δικαιούστε να μιλάτε, γράφετε, σχολιάζετε. Άμα γίνει πόλεμος και πάτε να πολεμήσετε άμεσα στη πρώτη γραμμή και πολεμήσετε τότε να γράφετε, και όχι να σχολιάζεται και γράφετε θεωρίες για άλλους.
      Από “πατριώτες” στα λόγια και τίτλους πουλημένους του καναπέ, με λόγια και λόγια, είναι γεμάτος ο τόπος. Εσύ στη Ελλάδα δεν θα κάνεις ούτε για καθαρίστρια στο Ελληνικό στρατό μιας και όπως εννοείς έφυγες στο εξωτερικό και μετά λες για όσους είναι αναγκασμένοι να ζουν στη Ελλάδα, που θα μιλήσεις κιόλας.
      Δεν σε αφορά το θέμα και δεν σε αφορά το κράτος Ελλάδα, γιατί δεν ζεις εδώ, και δεν σε ρώτησε κανείς.
      Οι προηγούμενες γενιές Ελλήνων ήταν αγράμματοι άλλα πολέμησαν τους Βούλγαρους, όπως και Ιταλούς, Αλβανούς το 1940 και δεν έγραφαν λόγια και σχόλια, ούτε είχαν φύγει στο εξωτερικό σαν τους πάμπολλους προδότες, λιποτάχτες, μαυραγορήτες, δωσίλογους, και δήθεν σπουδαγμένους με τίτλους σπουδών και άλλες ανοησίες των φλώρων, όπως και αυτούς που πιθανόν να ψήφισες όταν ήσουνα “εκπαιδευτικάρα” στο ιδιωτικό τομέα.
      .
      Άμα πήγες κάπου και σε προσέλαβαν για εκπαιδευτικό χρειάστηκαν για σένα τόσα πολλά χρόνια για να καταλάβεις τι άτομα ήταν εκεί; οπότε ποιος έχεις ευθύνη αυτοί ; Εσύ παρέμεινες όμως και εισέπραττες το μισθό που σου έδιναν. Το τι ειναι κάποιοι είναι αντιληπτό άμεσα, δεν χρειάζεται να περάσουν χρόνια, εσύ όμως παρέμεινες με αυτούς και συναινούσες με αυτούς λαμβάνοντας μισθό. Όποτε τι διαμαρτύρεσαι και τους κατηγορείς ; Στο διαγωνισμό ανοησίας έχεις την πρώτη θέση μην αγχώνεσαι δεν θα κερδίσει κανείς άλλος.
      Τι 1η, 2η, ή 3η ημέρα όταν διαπιστώνει ο εργαζόμενος προσληφθείς ποιοι ειναι και τι κάνουν αυτοί που του παρέχουν εργασία τότε φεύγει άμα έχει ηθική και είναι δουλευταράς δήθεν άνθρωπος και δεν μένει εκεί, κάτι που δεν το έκανες μπάμια, έπαιρνες το μισθό και τους κατηγορείς κιόλας, αμ τι άλλο αχαριστία και αγνωμοσύνη μπάμια. Όσο αφορά για τη γραφή και την σύνταξη εσύ είσαι τρις χειρότερος μιας και πας να κάνεις το σπουδαίο με ύφος υπεροψίας γράφοντας ξένο όνομα συντάκτη και όχι Ελληνικό, αφού και σε αυτό μισείς την Ελληνική γλώσσα. Είναι προτιμότερα τα Ελληνικά όπως και να είναι αυτά πάρα οι ξένες γλώσσες με ή χωρίς μπάμιες.
      .
      Τα χαρτιά δήθεν σπουδών κατοχής σου που αραδιάζεις ξέρεις που να τα βάλεις. Χαρτί υγείας έχεις του εξωτερικού από ότι δήλωσες και με αυτό σκουπίζεσαι συχνά, γνώρισμα του χέστη που “έφυγε” στο εξωτερικό.

Comments are closed.