ΚΡΑΤΟΣ ΝΑΡΚΟΒΑΡΟΝΩΝ Η ΑΛΒΑΝΙΑ! Δήμαρχος του Ράμα ο Εσκομπάρ της Ευρώπης

Κοινοποίηση:
received_484008225753712

Σκάνδαλο ολκής στη Σκόδρα της Αλβανίας, άλλοτε προπύργιο του Σαλί Μπερίσα, το κόμμα του οποίου περνά στην αντεπίθεση και χτυπά σαν χταπόδι τον … ξυπόλυτο πρωθυπουργό Έντυ Ράμα, ο συνεργάτης του οποίου πρωτοεξελέγη πανηγυρικά τοπικός δήμαρχος αλλά παρέλειψε να αναφέρει όπως προβλέπει η νομοθεσία της χώρας του, ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί στην Ιταλία για λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Είναι το μόνο όπλο που έχει θεσπίσει ο Αλβανός νομοθέτης για να «δείξει» στην ευρωπαϊκή ένωση και στην Αμερικανική DEA, πόσο σπουδαία βήματα κάνει η χώρα για να «υποτάξει» το ναρκεμπόριο …

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΣΙΣ …

Σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο σημερινός δήμαρχος Valdrin, …εξευρωπαΐστηκε, άλλαξε το μικρό του όνομα, το ΄κανε «Peter» και πήγε ως λαθρομετανάστης στην πανέμορφη Φλωρεντία. Στην πρωτεύουσα της περιφέρειας της Τοσκάνης όμως τον κατέτρωγε να μοσχοππουλήσει το εθνικό προϊόν της Αλβανίας και έτσι είπε να κάνει την πανάρχαια πρωτεύουσα του Βασιλείου της Ιταλίας, σ΄ένα απέραντο χασισότοπο. Ο καινούργιος σοσιαλιστής δήμαρχος της Σκόδρας, Valdrin Peter, καταδικάστηκε στην Ιταλία σε 18 μήνες φυλάκισης για ναρκωτικά, μετά τη σύλληψή του στις 27 Ιανουαρίου 2003 μαζί με συνεργό του. Το δικαστήριο όμως διέταξε την αναστολή της ποινής, αλλά στην πραγματικότητα σύμφωνα με το ιταλικό δίκαιο, όταν η ποινή είναι μικρότερη των δύο ετών και για πρώτη φορά αυτή αναστέλλεται.

ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όμως ο 21χρονος, απελάθηκε αμέσως στη χώρα του, όπου και επέστρεψε και άρχισε σιγά-σιγά με την προτροπή της οικογένειάς του να αφήσει [;]τα χασισόδεντρα και να αφοσιωθεί στην πολιτική. Ο Ράμα, επί ημέρες αρνούνταν την περίπτωση ο 37χρονος εκλεκτός του να είχε συλληφθεί για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, μέχρι που τα κακά μαντάτα επιβεβαίωσε η Αλβανική πρεσβεία στην Ρώμη. Με βάση τον Αλβανικό νόμο, κάποιος που έχει καταδικαστεί για λαθρεμπόριο ναρκωτικών απαγορεύεται να ασκήσει δημόσια εξουσία και πόσο μάλιστα όταν αυτό το έχει αποκρύψει στην υπεύθυνη δήλωση που συμπλήρωσε με την κατάθεση του ψηφοδελτίου του. Έτσι τώρα θα κληθεί να παραιτηθεί πριν καν αναλάβει τα καθήκοντά του ως δήμαρχος στις 13 Οκτωβρίου.

ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Το Δημοκρατικό Κόμμα που ίδρυσε ο Μπερίσα πάντως βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει κατά του Αλβανού πρωθυπουργού ο οποίος με την «Με την ένοχη σιωπή του, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η συνδιαχείριση με το οργανωμένο έγκλημα είναι το μόνο έργο που του εξασφαλίζει την εξουσία … Σε αυτά τα έξι χρόνια διακυβέρνησης της χώρας ο Έντι Ράμα έχει αποδείξει ότι είναι ο πρωθυπουργός που προήγαγε στην πολιτική και στη δημόσια διοίκηση πάνω από 300 άτομα με εγκληματικές προεκτάσεις, από δολοφόνους και βιαστές, σε εμπόρους ναρκωτικών και εμπόρους γυναικών και κοριτσιών» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δ.Κ. Μάλιστα ο ψευτοεθνικιστής πρωθυπουργός, μόλις στις 24 Ιουλίου 2019 όρισε ως κομματάρχη του στη Σκόδρα, τον Vakdrin Peter, αναγνωρίζοντάς του την υψηλή δημοτικότητα που έχει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ως «σοσιαλιστής». Πριν από λίγα χρόνια το ίδιο είχε συμβεί στην πόλη Καβάγια με τον Elvis [;] Rroshi που εξέδωσε ποινικό μητρώο, εξαλείφοντας παλιά του καταδίκη. Και δεν ήταν ο μόνος, είναι και άλλοι σεσημασμένοι φίλοι του Ράμα που ενεπλάκησαν με τον νόμο όπως οι: Arben Ndoka, Mark Frroku, Armando Prenga και ο Artur Bush. Έτσι φανερώνεται ξεκάθαρα πως ο σοσιαλιστής Έντι Ράμα είναι ο πρωθυπουργός που προήγαγε εγκληματίες στο κοινοβούλιο, στην κυβέρνηση αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι Μπερισικοί, πάντως δεν είναι άμοιροι ευθυνών, αφού το «μπουμπούκι» από την Σκόνδρα, είχε εκλεγεί πριν λίγα χρόνια βουλευτής στην επαρχία του, με την σημαία του δημοκρατικού κόμματος. Στη συνέχεια όμως μεταπήδησε αφού ανακάλυψε τον σοσιαλισμό του πρωθυπουργού που υμνεί τον γυμνισμό, σε μια χώρα με τόσα πολλά ταμπού ..!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: