ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!!! Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο του Ερντογάν… τον νίκησε η βροχή

Κοινοποίηση:
ERDOGAN-1-790x400

Σε αναγκαστική προσγείωση εξαναγκάστηκε ελικόπτερο που μετέφερε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η πτήση ξεκίνησε από το Άρτβιν και προσγειώθηκε τελικά στο λιμάνι της Ριζούντας, εξ αιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης. Κατόπιν ο Ερντογάν και η ομάδα που τον συνόδευε συνέχισαν την πορεία τους οδικώς προς Τραπεζούντα.

Ο Τούρκος πρόεδρος ήταν προγραμματισμένο να παρευρεθεί σε συγκέντρωση στο Μπουγιούκιοι, όπου περίμεναν την άφιξη του υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος. «Ο άσχημος καιρός δεν μας επέτρεψε να προσγειωθούμε στο Μαντενλί και στο Μπουγιούκιοι. Στην πραγματικότητα, δεν μας επέτρεψε να πάμε στην Τραπεζούντα» είπε ο Ερντογάν τηλεφωνικώς στον βουλευτή Ριζούντας, Μουχάμεντ Αβτζί.

«Τώρα έχουμε προσγειωθεί στο κέντρο της Ριζούντας. Από εδώ θα πάμε στην Τραπεζούντα οδικώς κι από εκεί θα συνεχίσουμε. Στέλνω τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου» ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος από τον κυβερνητικό βουλευτή να μεταφέρει στους συγκεντρωμένους. Ο Ερντογάν και η συνοδεία του συνέχισαν μετά την πορεία τους αεροπορικώς από την Τραπεζούντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: