ΚΟΛΩΝΟΣ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΧΤΩ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ

Κοινοποίηση:
3dd6cf86e7b94dda990e08991011b71c

Στη φυλακή οδηγούνται οι 7 από τους 8 νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι επτά εκ των οκτώ νέων κατηγορούμενων στην υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (μία φορά εμφάνιση το μήνα σε ΑΤ) αφέθηκε ένας 20χρονος κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του.

Οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι είναι πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσης της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας. Οι ισχυρισμοί των επτά δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα και οι κατηγορούμενοι πήραν το δρόμο για τις φυλακές. Ο 8ος κατηγορούμενος, ο 20χρονος που αφέθηκε ελεύθερος επικαλέστηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΡΕΕΕ????

  2. …Χαχαχαχαχαχα…στη φυλακη οι πελατες, ουτε για απλη καταθεση η ιδιοκτητρια των μπουρδελων η “Μαρινα” ,ποου εξεδιδε το παιδι μαζι με το Μιχο…κι απο τους πελατες ,ουτε ενας απο τους “επωνυμους” της λιστας των 213… Στο τελος θα βγει εξω ο Μιχος και θα ειναι μεσα η μανα και οι πελατες…οσο για τη Μαρινα, την αρχιμαστροπο΄ θα παει η ΑΑΔΕ να της κανει ελεγχο στα 35 μπουρδελα που εχει , αν πληρωνει φορους , συντομα, στα 2168 … χαχαχαχα …γελαει το σκυλι

  3. Σε μια πραγματική δημοκρατία, οι 7 από τους 8 έπρεπε να οδηγούνται στο απόσπασμα..

  4. Με όλη τη γειτονιά την έβαλε να πάει ο Μίχος. Είναι θαύμα σε τόσους που την εξέδιδε που δεν έμεινε έγκυος.

  5. Εως τους 213+ πελατες……… ιδιως της ενχωριας κομματικης πελατείας, το παιδι θα εχει εγγονια…..εαν την αφησουν να μεγαλωση…..εως τοτε….. Το σιχαμα, ο εκμεταλευτης του παιδιου…περναει καλα εκει που ειναι;;; Ποση σαπιλα ακομη θα παραγη αυτη η χωρα;;;

  6. Τι ωραία που λειτουργει το κράτος όταν έχουμε προεκλογική περίοδο!!

  7. Ξαναψηφίστε κούλη μιζοτάκη ώστε τα αλβαναριά και τα πακισταναριά να ξεσκίζουν τις κόρες και τις εγγονές σας

  8. Κοπρόσκλο Μηζοτάκη ακούς στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.

Comments are closed.