ΚΛΙΚΑ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΤΕΚΑΨΕ την ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ “ΣΙΚΕΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ”. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ 3 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ –Για Χρυσοχοίδη —Χαρδαλιά —Αρχηγό της Πυροσβεστικής. Ούτε οι Γερμανοί Ναζί και ο Ιμπραήμ τέτοια λεηλασία

Κοινοποίηση:
exofillo4-8

teaser4-8

Tεύχος 1965, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

alitheia-aima-banner

 Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 4-8-2021 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

24_sport.indd

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Με 150 ευρώ αγοράζουν ένα πριραματοζωο, που παιζει την ζωή του, και στην κατηγορία αυτή ανοικει η νεολαία μας, φοιτητές κλπ. που θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον ενδιαφερθεί να διαβάσουν και να ακουσουν τα σοβαρά μηνυματα για τους κινδύνους στην υγεία τους στο μέλλον.
    Αυτό είναι το μέτρο για την αντίδραση μας που καίνε το οξυγόνο μας, το μέλλον μας και με τις πρωτες βροχές θα μας πνιξουν για να τους αδειασουμε τα φιλέτα που έχουν μοσχοπουλησει και προεισπραξει δισεκατομμύρια στις offshore τους. Ξυπνήστε!!! Όσο είμαστε προβατα θα είναι λυκοί! Αεεεερα στους εκμεταλλευτές, ψευτες και προδότες.

  2. ακομα τοσες ωρες για να τους συλλαβουν τι γινετε δεν καταλαβενω τι κανετε ρε γελιοι εισαγελιες

  3. εγω νομιζω οτι υπευθυνη ειναι η σιωνιστικη συνωμοσια

  4. Ο κλαρινογαμπρός με τις άσπρες κάλτσες
    Και το βαμμένο μαλλί πρέπει να παραιτηθεί
    ΑΜΈΣΩΣ

  5. ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ…ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΡΙΣΜΟΙ… Ο ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΘΗΛΏΣΕ ΤΑ CANADAIR….Η ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… BUSSINES ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.

  6. ΤΕΡΑΤΑ ξεκουμπιστείτε επιτέλους Είστε εγκληματίες με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα και οι εγκληματίες βάση νόμου είναι στη φυλακή.

  7. ΚΆΨΤΕ ΚΑΨΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΜΊΣΤΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΜΜΈΝΑ.
    ΚΟΥΦΆΛΕΣ…

  8. ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

  9. Πριν ένα μήνα είχαμε δημοσιεύματα πως ήταν γεμάτη φιλέτα η περιοχή και ψάχνανε να τα αξιοποιήσουν αλλά “δυστυχώς η πλειοψηφία ήταν σε δασικές περιοχές”…. Τα ξεχάσαμε; Τώρα θα τα ξεπουλήσουν όλα γιατί δεν είναι δάσος πια. Για αυτό πυροσβεστική χτες απλά δεν υπήρχε, ακριβώς έξω από την Αθήνα…. Φυσικά κανείς δε θα συλληφθεί, εδώ πέρα έχουν κάνει όλο το πληθυσμό πειραματόζωα παραβιάζοντας και τα 10 σημεία του κώδικα της Νυρεμβέργης, που επιφέρει ποινή θανάτου, και δεν έχει κινηθεί ένας εισαγγελέας να ψελλίσει κάτι, και θα κάνουν κάτι για αυτό;

  10. Η κεραμεως έκανε 11.000 προσλήψεις είναι οι μελλοντικοί ψηφοφόροι σε 4 μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα για εκπαιδευτικούς μετά μην απορούν γιατί βγαίνουν

  11. Η μεγαλύτερη μαφία είναι ο ανάλγητος ελληνόφωνος εσμός που για ένα αυθαίρετο και έναν διορισμό δίνει και το παιδί του. ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ για ένα χαρτζιλίκι, ενάντια στη χώρα και σε όσους πραγματικούς Έλληνες έχουν απομείνει, που αν δεν τους βγάλει από τη μέση δεν θα ησυχάσει. Δικό του έργο είναι ΚΑΙ το αποψινό, δικές του οι ευθύνες.

Comments are closed.