ΚΑΤΑ τα ΑΛΛΑ ΦΥΛΛΑΣΟΝΤΑΙ τα ΣΥΝΟΡΑ μας! Χαμός με τις συνεχείς ροές λαθρομεταναστών

Κοινοποίηση:
mutilini-barka-prosfuges-thermi_0

Με τη χρήση φουσκωτής βάρκας, που βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή της Αγίας Ερμιόνης κατεστραμμένη, αποβιβάστηκαν 8 μάλλον Σομαλικής καταγωγής μετανάστες – πρόσφυγες.

Επειδή εντοπίστηκαν στην ξηρά και διασκορπίστηκαν αναζητούνται τυχόν και άλλοι στην γύρω περιοχή.

Οδηγήθηκαν στην Δομή απομόνωσης της Λευκωνιάς όπου θα κρατηθούν κατ’ αρχάς για εξέταση κορωνοϊού.

Με αφορμή την σημερινή άφιξη ο υπουργός Μετανάστευσης Nότης Μηταράκης δήλωσε:

“Άφιξη 8 Σομαλών σήμερα. στη Χίο, με ακατάλληλη βάρκα, με παρουσία Τουρκικής Ακταιωρού και ανοχή άλλων πλοίων στην περιοχή. Επιβεβαιώνοντας στην πράξη την χθεσινή συνέντευξη τύπου”

alithia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μηταρακη αντε να παραιτηθεις, γιατι το εχετε ξευτιλισει με τους λσθρομεταναστες!!!!!!!! Δεν θα γινει, ελεγε προχθες, η Ελλαδα εισοδος μεταναστων στην Ευρωπη!!!!!!!!!Ρε ποιους δουλευετε;;;;;;;; Καθε μερα παιζεται το ιδιο βιολι, βαρκες, βαρκες με λαθρο στα νησια!!!!!!!! Και μην πειτε ξευτιλισμενοι οτι ειναι προσφυγες οι Σομαλοι, φιλοι της Τουρκιας!!!!!!!! Οι Τουρκοι θελουν να μας γεμισουν με ισλαμιστες, εσεις ρε Ανθελληνες γιατι κανετε δεκτες τις βαρκες των Τουρκων δουλεμπορων και των λεχριτων των ΜΚΟ και δεν τις γυριζετε πισω στα Τουρκικα παραλια;;;;;;;; Φτανει πια ρε προδοτες, καταστρεψατε την χωρα με τα υποκειμενα της Ασιας και της Αφρικης κλπ , που μαζεψατε μεσα στην χωρα!!!!!!!!!

  2. Εγώ θέλω ένα φουσκωτό για να πάω απέναντι στην Τουρκία. δεν αντέχω άλλο… Απέναντι έχει ποιο λίγους.

  3. Τι γίνονται όλα αυτά τα φουσκωτά ;
    Θέλω και εγώ ένα 🙂
    Σημ.: Με την μηχανή του παρακαλώ.

Comments are closed.