ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ από ΡΑΦΑΛ. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΗΠΑ- ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ. O αμερικανοσιωνιστικός παράγων, δημιουργεί και καταστρέφει νέους “Ελευθέριους Βενιζέλους” με απώλειες εδαφών και χιλιάδες θύματα…

Κοινοποίηση:
exofyllo6-6

teaser6-6

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

Στο ΦΥΛΛΟ της Δευτέρας 6-6-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

24_sport.indd

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

alitheia-aima-banner
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

Killed_list_graphic
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟ ’74 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΤΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ.

    ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΓΙΑ ΟΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ.

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ – ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

  2. Η Τουρκία δεν ήταν σε καμία λάθος πλευρά ιστορίας όπως στο βΠΠ που βγήκε αλώβητη όταν η Ελλάδα σμπαραλιαστηκε

  3. είναι αστείο να έχεις 8.000.000 κατοχικού λαθροεποικιστικού στρατού στο εσωτερικό της χώρας έτοιμο να σφάξει τους ιθαγενείς που στο μεγάλο μέρος τους είναι υπέρ τους εποικισμού και της αντικατάστασης πληθυσμού και να θεωρείς ότι η “απειλή” είναι αυτά που λέει ο Ερντογάν…..

  4. World Economic Forum: Smartphones Will Be In Your Body By 2030
    https://www.youtube.com/watch?v=LJpBJAHqY0M&t=1s
    Δε χρειάζεται να το δούμε το ξέρουμε
    Το ζήτημα είναι τι θα φέρουν για να το αποδεχτούν οι άνθρωποι
    Σε οσους. γεννιούνται τώρα απλά θα τους το επιβάλλουν
    Οι τωρινοι ισως για να γίνουν ημιθεοι

  5. “Ποιος θα κυβερνήσει το «μετασύμπαν»;
    Οι παρατηρήσεις του Inhyok αντικατοπτρίζουν ερωτήματα που επίσης αναγνωρίζει το WEF σχετικά με το ποιος θα «κυβερνήσει» το μετασύμπαν και με ποιον τρόπο.
    Συγκεκριμένα, το WEF περιγράφει τη μετασύνδεση διακυβέρνηση ως «μια πολύπλευρη πρόκληση που πρέπει να λαμβάνει υπόψη τη διαλειτουργικότητα, το απόρρητο, την ασφάλεια και την ασφάλεια».
    Σύμφωνα με το WEF, τα «μοντέλα διακυβέρνησης του πραγματικού κόσμου» αντιπροσωπεύουν μια πιθανή επιλογή για μεταστρεφόμενη διακυβέρνηση.
    Ωστόσο, μακριά από το να αναφέρεται σε συνταγματικά καθορισμένους θεσμούς διακυβέρνησης, με ελέγχους και ισορροπίες, το WEF αναφέρει το « Εποπτικό Συμβούλιο » του Facebook ως παράδειγμα τέτοιου «μοντέλου διακυβέρνησης του πραγματικού κόσμου».

    Ωστόσο, σύμφωνα με το WEF, «δεν είναι όλοι οι νομοθέτες ικανοποιημένοι» με τέτοια μοντέλα, επικαλούμενοι, για παράδειγμα, νέους κανονισμούς όπως ο νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες , ο οποίος θα ελέγχει τον έλεγχο περιεχομένου και την «παραπληροφόρηση» στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.(σωθηκαμε)!!!!!!
    Άλλα πιθανά μοντέλα διακυβέρνησης που αναφέρονται από το WEF περιλαμβάνουν συστήματα βασισμένα σε χρήστες που έχουν σχεδιαστεί με βάση την τεχνολογία blockchain και μη ανταλλάξιμα μάρκες (NFT).
    Οι εταιρείες τεχνολογίας πρόθυμες να αναπτύξουν τις τεχνολογίες του μελλοντικού «μετασυμπαντος»”
    https://childrenshealthdefense.org/defender/wef-metaverse-digital-physical-body/

  6. κουλης για παντα πρωθυπουργος…..
    μεχρι να πουλησει κ την ακροπολη ..
    εμοιασε στην μααν του ντορα η αλλιως αλογομουρα …

    1. ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΜΗΤΗΣ

  7. απολα τα ασχημα και τρομακτικα που σχεδιαζουν μονο ενα ειναι που φοβιζει….η επανεκλογη του ζαβου,,,,,

    1. ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ SINGULAR LOGIK ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…..

  8. Αφού λοιπόν σύμφωνα με την άποψη σας οι Αμερικανοί συνεργάζονται με το Ισραήλ για να ρίξουν τον Ερντογάν, γιατί με εντολή τους ο Κούλης αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά στέλνοντας τα όπλα τους στην Ουκρανία;;;
    Για να του τα προσφέρει στο πιάτο, βοηθώντας τον έτσι να επανεκλεγεί;;;;;

    1. Η “αποστρατικοποίηση” των νησιών ενδέχεται να είναι το δόλωμα προς τον Ερντογάν, ώστε να κάνει την επίθεση. Θα μπορούσε να είναι μια καλοστημένη παγίδα, όπου προφανώς αμέσως μετά οι σύμμαχοι θα μας βοηθήσουν, αν μη τι άλλο για τη βοήθεια που προσφέραμε απλόχερα στην Ουκρανία, ώστε να τον ρίξουν, αν υποθέσουμε ότι αυτός είναι ο στόχος τους. Οπότε, για μια ακόμη φορά, η Τουρκία θα βρεθεί στη λάθος πλευρά της ιστορίας.

      Βέβαια, ως γνωστόν, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά.

      1. Ναι ναι θα βοηθήσει το πουταΝΑΤΟ όπως έκανε το 74 στην Κύπρο…ακόμα να ανοίξουν τον φάκελο της Κύπρου..

Comments are closed.