ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΟΛΑ στον ΒΩΜΟ του ΧΡΗΜΑΤΟΣ! “Πούλησε” και χώρισε την κοπέλα του ζωντανά στον αέρα(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
irk

Τι κι αν η Αγγελικούλα στήριζε δημόσια τον Ηρακλή στο Instagram της την ώρα του τελικού; Ο Ηρακλής της έδινε μεγαλοπρεπή χυλόπιτα ζωντανά στον αέρα και δήλωνε ελεύθερος και ωραίος και με αυτοκίνητο… και με 50.000€ επιπλέον στο λογαριασμό του!
«Η Αγγελική σίγουρα θα σκέφτεται τα καλύτερα για εμένα. Ελπίζω να με στηρίζει αλλά εντάξει νομίζω ότι πλέον δεν μπορεί να κρατάει τον τίτλο της κοπέλας μου. Η αλήθεια είναι ότι σπάσαμε. Αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στον επαγγελματικό μου εαυτό και όχι στον προσωπικό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. oi γυφτοι στον λογο του αρραβωνα ειναι χωρις επιστροφη …λοιπον γυφτο ,, την γυφτισσα γκομενα δεν θα την σκουλαρης γιατι θα εχεις να κανεις με τον γυφτο πετερα και τα αδελφι α …τι να την κανεις ρε την αμαξαρα που θα οδηγας ξυπολυτος , και ποια γκομενα θα σε πλησιασει με την βρωμα που εκπεμπεις….Γιαυτο λεει και το σλογκαν …γυφτο εκανες φιλο ;; κρατα και ενα ξυλο …ή θα σε κλεψει ,, ή θα σε ξεγελασει …ΠΧ

  2. πρίν 3-4 χρόνια είχα πέσει τυχαία σε ένα ενδιαφέρον άρθρο (παρόλο που δημοσιεύτηκε από νεοταξίτικο ηλεκτρονικό έντυπο) που έλεγε για τις νέες ράτσες που δημιουργούνται από προσμείξεις κυρίως στην Αμερική.,μαύροι που δεν είναι τόσο σκουρόχρωμοι πλέον (βλ. Rihanna κτλ.) με γαλανά μάτια και κάτι άλλα ακόμη πιο περίεργα που δεν θυμάμαι.Αν και έντυπο του Σόρρος εντούτοις ακόμη κι αυτοί απορούσαν.Ε κάτι τέτοιο είναι και ο.. ”φίλος” μας εδώ που νίκησε στο gntm.Δεν υπήρχε περίπτωση να έβγαζαν άλλον/η νικητή για το political correct της υπόθεσης.Μάλιστα θυμάμαι διάβαζα σε άρθρα ότι απ’ τις οντισιόν ήδη είχαν βγάλει τον νικητή.

  3. Απο την αρχη μολις ειδα ποιους εβαλαν καταλαβα αμεσως και ποιοι θα πανε στον τελικο …..και φυσικα και ποιον θα εβγαζαν νικητη …γκαριζε αυτο το πραγμα απο μακρια …λιγο να κοιταξεις γυρω σου, αλλα και παγκοσμια τι γινεται και το τι προσπαθουν να περασουν …και ηταν πολυ ευκολο να καταλαβει κανεις , οτι θα εβγαζαν για νικητη εναν απο λευκη μανα …αφρικανο μουσουλμανο πατερα …που ζει στην ελλαδα του μπαστε σκυλοι και αλλεστε …που υιοθετει ελληνικο ονομα για να ειναι πιο αρεστο στα αυτια μας και αρα πιο αποδεχτος στους χαζουλιακες ….Ο τυπος εκπροσωπει επαξια το νεο μοντελο ανθρωπου του μελλοντος …Αυτο που θελει η νεα ταξη πραγματων να περασει …στο μελλον ολοι οι λευκοι θα ειναι σαν αυτον και μαλιστα πολυ πιο συντομα απο οτι υπολογιζουμε …Τα εχουμε “ξανα πει ” απο εδω μεσα …Η νεα ταξη πραγματων θελει στο μελλον να ειναι ολοι μιγαδες!!! Και θα το καταφερει …γιατι η πλυση εγκεφαλου(απο οπου θελετε …ταινιες εκπομπες κτλ) εχει δουλεψει θαυμασια …

  4. Τον τίτλο λεει.Α αυτος εχει καβαλησει μεγαλο καλαμι..Ναι τον τίτλο ευγενείας δεν μπορεί να έχει.Αυτη φταίει όμως που του έδωσε και αξία του παταπουφα

  5. Δεν τοχα δει ούτε μια φορά. Μου είπαν ότι στον τελικο ολως τυχαίως έφτασαν μια σκούρα τσιγγάνα και ένας ξανθός μαύρος. ΝΤΠ

  6. Μου θυμιζει μια ταινια με τον αειμνηστο Κ.Βουτσα που εκανε τον μαυρο υπηρετη.

  7. εμένα μου θυμίζει αυτός που έπαιζε με το Κωνσταντάρα στην ταινία ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη αχαχα

  8. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΛΑΣ???? ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ Η ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΒΡΑΚΟΣ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΧΕΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Όλοι εσείς που έχετε γνώμη μήπως βλέπατε την ηλίθια εκπομπή; Τα τίποτα ρομπότ με σώμα χωρίς εγκέφαλο.

  10. Απαίσιος και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα. Δεν τον λένε Ηρακλή αλλά Ιμπραήμ, μουσουλμάνος δηλαδή, όνομα και πράμα, αλλά όλοι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα παίρνουν αρχαία ελληνικά ονόματα και μετά το παίζουν Έλληνες στο εξωτερικό.

    1. Η μάνα του είναι από Ρωσία ή από Ουκρανία χώρες Χριστιανούς Ορθόδοξους ,χώρες που δεν τολμάνε να βρίσουνε τα θεία όπως κάνουμε εμείς

      1. Η μανα του πηγε με μαυρο. Ο Χριστιανισμος δεν αποδεχεται την κτηνοβασια.

      2. Ναι συμφωνώ πως η μάνα είναι από Ρωσία αλλά πήγε με μαύρο μουσουλμάνο και το παιδί το έβγαλαν Ιμπραχήμ. Πολλοί μουσουλμάνοι ( αλβανοί κυρίως ) όταν έρχονται στην Ελλάδα αλλάζουν τα ονόματα τους σε αρχαία ελληνικά για να μην πάρουν χριστιανικό όνομα. Και ο Ιμπραήμ έκανε το ίδιο.

      3. Σκατά, οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί είναι ως επί το πλείστον άθεοι. Αλλού τα παραμύθια για τους “ομόθρησκους” και τα “ξανθά γένη” (που όμως έχουν σχιστά μάτια γιατί είναι πήχτρα στους τουρκομογγόλους)…

  11. Εσύ δεν είσαι Πόντιος…..Τούρκος είσαι παιδί του Κεμάλ…. Αφού βλέπεις έναν μαύρο Έλληνα τη να σε πω τραβά στην Αφρική μπας και βρεις τίποτα ξαδέρφια σου…. Δεν υπάρχει Έλληνας μαύρος….σε αρέσει δεν σε αρέσει ….τραβά σε κανένα κέντρο φιλοξενίας και πάρε καμία 50 άρια σπίτι σου….αφού είστε ίδιοι όπως λες. Χτες θα έπρεπε να είχες παραδώσει την ταυτότητα σου και την ιθαγένεια σου…..

    1. πεστα στον σύριζα και τσιπρα και τασια με αυτά που μάς κουβάλησαν και ψήφισαν τους και νδ

    2. μαγκα ολοι μας ειμαστε μπασταρδεμενοι μια φορα ειπα σε εναν συριο για τον πολεμο τως 6 ημερων του ειπα ( σας πηδηξανε οι εβραιοι και ξερεις τι μου απαντησε και τι εγινε εσας σας πηδουσανε 400 χρονια οι τουρκοι )

  12. Σαν να φοράει περούκα και έχει βαφτεί με φούμο είναι αυτό εδώ το δίποδο δικαιώματος οξυγόνου…Τι μπα στραρδο σκατομούρικο είναι δαυτο;;

  13. Μην είμαστε ρατσιστές.. Πολλοί εγχρωμοι άνδρες είναι πενταμορφοι.. Δε μας πειράζει το χρώμα.. Ο λόγος που άδειασε την κοπέλα μας ξενίζει.. Καβαλισε ήδη το καλάμι..

  14. αντε ρε αράπη , γλυφιτσούρι. άντε κουρέψου άπλυτε , κρίμα την κοπέλα , πήρες ταφράγκα και είσαι μάγκας ε?
    μπάσταρδο.

  15. Τι λεει το σκουπίδι; γιατι ασχοληστε με το καθε μαλακισμενο;σε ενα μηνα δεν θα τον ξερει ουτε η καθαρίστρια της παραγωγης…καριέρα στον πισογλεντισμο θα κάνει…Σιγά μην σκίσει το καλσόν…

  16. Πρωτον και κυριοτερον καταντια ειστε εσεις εδω στη ιστοσελιδα,δευτερον το παιδι εχει αρχαιοελληνικο ονομα και μιλαει απταιστα ελληνικα,αισχος και ντροπη σε ολους;εσεις στις 10 λεξεις οι 8 βρισιες ειναι,αντι να τρεπεστε και λιγο,”αλλα ποιος εχασε την ντροπη,για να την βρειτε εσεις”.,αξιξε να βγει πρωτος και βγηκε,αν εχετε τα αρχιδια παντε και εσεις.

  17. η κοπελα ειναι τυχερη γιατι αυτο το πραμα θα το γυρισει στον πισωγλεντησμο αγριολελε τον κοβω

  18. Ήθελα να ξέρα γιατί το λένε ελληνικό Next Top Model. Αφού κάθε χρόνο βάζουν μέσα ότι μπάσταρδο κατάσταση κυκλοφορεί στην Ελλάδα Πέρυσι πήγε τελικό μία αλβανίδα με μία ουκρανή φέτος αυτός ο γύφτοαραπης που ούτε και αυτός ξέρει από πού κρατάει η σκούφια του. Και φυσικά σιγά μην κέρδισε ο Ελληνας που ήταν και καλύτερος ο Ανδρέας!

  19. Μέχρι και στοιχήματα θα πέσουν για το ποιος και πότε θα σε τρυπήσει.Και αμα σε αναλάβει ο κολομπαρας που ψήνει το ψάρι από τις δύο μεριές θα γίνεις μεγάλη φίρμα.Φυγε τώρα που είναι νωρίς.

  20. η επιτροπή είναι ισορροπημένη ψυχικά πνευματικά, συναισθηματικα; ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ του ισλαμο-σταλινο-ναζιστικου καθεστώτος. κ. αυτός ο αράπης λέει ότι έζησε μπόουλινγκ στο ελλαντα.. ΟΥΣΤ ΚΝΩΔΑΛΑ ΚΟΛΕΘΡΑ Κ. ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ.
    αυτός απο που κ. πότε είναι ελληνας;
    πολλά σιχτιρια.

  21. Οταν δίνεις ώθηση στους ξένους τι περιμένεις; Ο εν λόγο Έλληνας δεν είναι

  22. Μη μας πουν και ρατσιστές,σιγά μην έβγαζαν τον Αντρέα που ήταν μακράν ο καλύτερος

  23. ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΝΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΩΝ ΄΄ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ΄΄…..

  24. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄, ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΜΗ ΧΕ@Ω), ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΖΑ Ή ΚΟΠΑΔΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΕΙΔΟΥΣ (ΜΕΙΓΜΑ ΑΦΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΙΚΟΥ DNA ΜΕ ΛΕΥΚΟ ), ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ…..

  25. ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΙΟΛΑΣ.

  26. ποιον τίτλο της κοπέλας σου ρε μαλακισμενη κολοφατσα…χαχαχαχαχ

    γλίτωσε η κοπέλα, αλλά μάλλον άπλυτη συριζαια θα είναι …

Comments are closed.