ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ατύχημα σε αγώνα ΚΑΡΤ! Δεν υπήρχε διορισμένος γιατρός! Μόνο ένα άδειο ασθενοφόρο! Ο οδηγός στην εντατική! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Φ1

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΑΕ!!! ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ:
ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΤ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ
Στον χθεσινό αγωνα καρτ που διοργάνωσε το σωματείο ΑΡΤΕΜΙΣ, συγκρούστηκαν δυο οδηγοί με αποτέλεσμα ο ένας να βρίσκεται βαριά τραυματισμένος στην εντατικη. Δεν υπήρχε ιατρός και το μοναδικό ασθενοφόρο ιδιωτικής εταιρίας ήταν εντελώς άδειο. Όταν το παιδί χτύπησε ο Loris Meletopoulos, στελεχος του αγώνα κάλεσε το ΕΚΑΒ για να παραλαβει τον τραυματία. Ο κ Μελετόπουλος και ο κ Καγιαφας επέτρεψαν να ξεκινήσει αγώνας χωρίς ιατρο διακινδυνεύοντας τις ζωές των αθλητών.
Πριν δυο χρόνια, θα το θυμούνται ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι του καρτ, μετα από επίσκεψή μου σε αγώνα καρτ του ιδιου διοργανωτή, κατέληξα στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπου μετα από επιθεση που δέχτηκα από τον διοργανωτη αυτόν επειδή απαίτησα να σταματήσει ο αγώνας λόγω έλλειψης ιατρού και εξοπλισμένου ασθενοφόρου. Αναγκάστηκα να καλέσω αστυνομία για να το καταγγείλω, για να έχω την συνείδησή μου ήσυχη. Μετά από λίγο έγινε ατύχημα με οδηγό τον γιο του Βασιλη Παπαφιλίππου. Επέμενα να πάει το παιδί στο νοσοκομείο για εξετάσεις μήπως υπήρχε κάτι εσωτερικά. Ο πατέρας του αρνήθηκε να τον στείλει και τότε κάλεσα το ΕΚΑΒ να ενημερώσω για το συμβάν για να αναλάβουν αυτοί την ευθύνη. Όταν ήρθε η αστυνομία, έψαχναν τον οδηγό του ασθενοφόρου ο οποιος την είχε κοπανήσει. Δεν είχε πτυχίο ούτε για πρώτες βοήθειες. Όταν έγινε το δικασηριο με τον διοργανωτη ο Βασιλης Παπαφιλίππου με πούλησε, ενώ ήμουν η μόνη που ενδιαφέρθηκε για το παιδί του, και στήριξε αυτόν που διακινδύνευσε την ζωή του παιδιου του λέγοντας ότι ουδέποτε έγινε ατύχημα. Με εβγαλε κοινώς ψεύτρα για να σώσει τον διοργανωτή.
Κανένας δεν παραδειγματίστηκε από τότε ώστε να ελέγχει αν υπάρχει ιατρός σε κάθε αγωνα και φτάσαμε στο σήμερα όπου ένας 40χρονος είναι στην εντατικη!
Σας αξίζουν οσα παθαίνετε!
Όσα στελέχη ήταν χθες στον αγώνα θα πρέπει να παραιτηθούν. Αυτό δεν δικαιολογείται. Είστε επικίνδυνοι!
Στην φωτό ένας θεατής κρατάει τον ορο μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ και δεν υπήρχε ούτε κολάρο!”

Γιωτίνα Δελαγραμμάτικα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: