ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – “ΦΩΤΙΑ”: Ούτε φράγκο δεν έχουν λάβει οι οδηγοί για το φιάσκο στην Αττική Οδό με τον χιονιά στην Αθήνα! Που είναι ρε τα 2.000 ευρώ που τάζατε; ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!

Κοινοποίηση:
attiki-odos-xionia

Ονομάζομαι Δημήτρης Βλαστός και είμαι ένας από τους 4 οδηγούς της εταιρίας Hellenic Catering που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό τον περασμένο χιονιά, προσωπικά εγκλωβισμένος για ~17 ώρες.

Έως και σήμερα δεν έχουμε λάβει ούτε δραχμή από την υποτιθέμενη αποζημίωση, παρ’ όλα τα δικαιολογητικά που στείλαμε σε συνεργασία με την εταιρία στην Αττική Οδό (ταχογράφο, άδεια φορτηγού, στοιχεία εισόδου του φορτηγού στην οδό κατεγραμμένα στο e-pass, κ.α.)

Σημειωτέον ότι τα φορτηγά έχουν παράλληλα σύστημα GPS και καταγράφεται όλη η διαδρομή η οποία εστάλη και αυτή ύστερα από μερικούς μήνες. Κατόπιν επανειλημμένων ερωτήσεων λάβαμε αρνητική απάντηση και μας ζήτησαν να στείλουμε βίντεο ή κάποια φωτογραφία σαν αποδεικτικό στοιχείο. Συνεναίσαμε, αλλά και πάλι απέρριψαν την αίτηση για αποζημίωση αυθαίρετα.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν εσείς θα μπορούσατε να καλύψετε την υπόθεση και να τη φέρετε στο φως. Απ’ ό,τι έχω μάθει και απ’ άλλους οδηγούς, βρίσκονται στην ίδια θέση.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Βλαστός Δ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Δυστυχώς εκείνο που δεν κατανοούν οι δικαιούχοι των υπηρεσιών που διατίθενται από τους εκλεγμένους, κατόπιν συμβουλών των μονίμων, όσο αφορά τη τήρηση του νόμου για τη διεξαγωγή των υπηρεσιών, είναι η διαλλακτικότητα των διορισμένων στο να εσφαλμένως μην αναγνωρίζουν το νομικό θεσμό ή πλαίσιο, έτσι ώστε νομότυπος να μην αποδίδεται δικαιοσύνη όσον αφορά την “ατασθαλία” εγκληματικής μορφής ή όχι, έτσι ώστε ο υπόχρεος να μην αποδίδει τίποτε ποτέ στους ωφελούμενους, απλά πληρώνοντας κάτι ψιλά στους διεξάγοντας την “υπηρεσία”.
    ( Τι δεν καταλαβαίνεις; )

  2. Κοκοβια θα παρετε ηλιθιοι. Δημοσιοσχεσιτικη κωλοτουμπα ηταν αυτο ……. Σας δουλευει καλα το ζαβο.

  3. Είσαι ψεύτης και Ζαίος!!!
    Εγώ γνωρίζω τουλάχιστον 5 άτομα, που αποζημιώθηκαν άμεσα και πλήρως.

  4. Καλά να πάθουν, όταν φωνάζει η ΕΜΥ έρχετε κακοκαιρία βγαίνουν όλοι έξω με τα αυτοκίνητα. Δεν τους λυπάμαι.

    1. Ηλίθιε, η δουλειά του κράτους ειναι να κρατήσει τουλάχιστον τους κεντρικούς δρόμους ανοικτούς. Και οχι να αποκλείοεται η μισή αθήνα απο τα χιονια, καραγκιόζη. Ε καραγκιόζη.

  5. ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ…

  6. Οσο πηραν οι πυροπληκτοι της Ηλειας αλλο τοσο θα παρετε και σεις.

  7. Μου αρεσει που σας φαινοταν λιγα τοτε..
    Σας εχουν κανει να τους παρακαλατε για να τα παρετε, και στο τελος θα τους πειτε και ευχαριστω που παραλιγο να πεθαινατε απο δικους τους λαθος χειρισμους…

  8. Ο Χίος δεν έλεγε τότε να μηνύσουν την κατασκευάστρια εταιρεία; Το έκαναν; Περίμεναν τα δύο χιλιάρικα.

  9. Αφηστε τα παραπονα και παρτε….. αλυσιδες υποχρεωτικα! Το κρατος εχει…. παντα δικηο!

Comments are closed.