ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΦΩΤΙΑ: “Οι ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ των fund!Βάλτε κάποια τάξη στην ασυδοσία πριν να είναι αργά!” (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Κοινοποίηση:
φαντ

“Όπως λέει και μία ταινία… Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα είναι η δεύτερη φορά που αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα σκουπίδια σας, και θα είναι η τελευταία.
Προ μηνών, οι αλλαξοκωλιές των διαφόρων fund , με τις διάφορες μεταβιβάσεις, διαβιβάσεις, αναβάσεις και ότι άλλο τους έρθει στο βρωμερό και πρόστυχο μυαλό τους, με την μεταβίβαση και τον έγγραφο τρόπο διατύπωσης επειδή είναι και αγράμματοι κυριολεκτικά και μεταφορικά , κόντεψα να βρεθώ στο νοσοκομείο για ένα στεγαστικό δάνειο που εξυπηρετείται ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ . Οι εμπλεκόμενοι εδώ ήταν η Τράπεζα Πειραιώς και η Intrum. Και όταν έστειλα τα έγγραφα σε δικηγόρο για να κινηθώ νομικά, η επί λέξη απάντησή του ήταν ” έχεις απόλυτο δίκιο, μπορείς να πάθεις έμφραγμα, μπορείς να πάθεις εγκεφαλικό, αλλά το δίκιο σου δεν θα το βρεις.

Σήμερα και πάλι Παρασκευή κατά σύμπτωση, λες και υπάρχει μία συνομωσία να μας γαμήσει το Σαββατοκύριακο , ήρθε μία επιστολή από την ATTICA BANK όσον αφορά μία σύμβαση στο όνομά μου { ξέχασα και να σας συστηθώ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕ ΑΦΜ 036157885 και ΑΔΤ ΑΜ 241008 }με αριθμό δανειακού λογαριασμού PDPD04707200563 την οποία η Artemis Securitization η οποία είχε αναλάβει την διαχείριση από την Τράπεζα, την γυρίζει στην Τράπεζα και η Τράπεζα ανέθεσε την διαχείριση και είσπραξη { οι αλλαξοκωλιές που λέγαμε } σε κάποια Cepal …….και παράλληλα δίδονται και οδηγίες για το πού θα πρέπει πλέον να εξοφλώ την οφειλή……Τηλέφωνο πρώτο στην Τράπεζα, στείλτε email για να το δούμε και να απαντήσουμε και γράψτε και το κινητό σας 6974.992977 επί τη ευκαιρία .

artemis

Τηλέφωνο δεύτερο στην Cepal δεν ξέρουμε τίποτε, δεν μας έχουν έρθει τα στοιχεία από την Τράπεζα.
Στο επισυναπτόμενο ΣΑΣ ΤΡΙΒΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ την Βεβαίωση Εξόφλησης της ” Θεάς Αρτεμις ” που είχε αρχικά αναλάβει την υπόθεση { που τα βρίσκεται τα ονόματα ρε κουφάλες …} με ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2Ο21 ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ,. ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ.

Κύριε Υπουργέ των Οικονομικών, Κύριε Πρόεδρε της Κυβερνήσεως, Κυρία Πρόεδρε της Δημοκρατίας, βάλτε κάποια τάξη στην ασυδοσία πριν να είναι αργά.

Νικόλαος Ευσταθίου Μωραίτης”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: