ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Ξαναχτύπησαν οι νταβατζήδες των εισπρακτικών!”

Κοινοποίηση:
ΕΙΣΠΡ

“Καλησπέρα σας κ.Χιο , ονομάζομαι Αγγελόπουλος Πέτρος είμαι 40 ετών , πατέρας 3 ανηλίκων παιδιών και κάτοικος Περιστερίου. Θα ήθελα να σας πω τι μου συνέβη για αυτό και πήρα το θάρρος να σας γράψω.
Χθες έλαβα ένα τηλεφώνημα από ένα δικηγορικό γραφείο από την Θεσσαλονίκη το οποίο είναι εξουσιοδοτημένο από κάποια εταιρεία VERALTIS . Εντελώς συμπτωματικά καθότι ακόλουθος σας στο ραδιόφωνο , στις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και της εφημερίδας σας θυμήθηκα ότι είχατε και εσείς μια παρόμοια ενόχληση από το εν λόγω γραφείο.
Απευθύνομαι σε εσάς καθώς δεν έχω την δυνατότητα να πληρώσω δικηγόρο για να τον συμβουλευτώ μήπως και έχετε κάποιες παραπάνω νομικές γνώσεις περί του θέματος.
Μου παρουσιάζουν ένα χρέος της τάξεως των 3.400€ από το 2002 και μετά από 22 χρόνια θυμήθηκαν την δική μου οφειλή. Οφείλω να παραδεχτώ ότι υπήρχε κάποια οφειλή εκείνη την εποχή αλλά ήταν της τάξεως λιγότερο από 1000€ , μαζί με τους τόκους με ενημέρωσε η κυρία ότι ανήλθε στο εν λόγω ποσό. Όταν της είπα ότι θέλω να κάνω κάποιο διακανονισμό για να εξοφληθεί το ποσό μου απάντησε τα εξής παρακάτω :
Ή πληρώνετε εφάπαξ το ποσό των 1000€ και ξεμπερδευετε ή δίνετε μια προκαταβολή των 500€ και μηνιαίως 179€ για 11 δόσεις , αλλιώς η υπόθεση θα παραπεμφθεί άλλου και θα κληθω να πληρώσω και τα δικαστικά έξοδα των 600€.
Όταν της απάντησα ότι δεν δυναμαι να πληρώσω την προκαταβολή των 500€ για να μην αφήσω την οικογένεια μου χωρίς τα απαραίτητα μου απάντησε ευθαρσώς να πάω να δανειστώ για να πληρώσω την οφειλή μου.
Θα το εκτιμούσα αν επικοινωνούσατε μαζί μου για να με βοηθήσετε στο πρόβλημα μου αυτό και να μου δίνατε κάποιες συμβουλές.”

Με εκτίμηση
Α. Πέτρος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: