ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Αυτή είναι η Παιδεία που “υποσχέθηκε” ο Κούλης

Κοινοποίηση:
11s1sxoleia-thumb-large

Παραθέτουμε ακριβώς το μήνυμα που λάβαμε από γονιό που περιμένει από τον Μητσοτάκη το πιο απλό. Να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του. Κάτι που μέχρι στιγμής παίρνει κάτω από τη βάση. Διαβάστε:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα σας παρακαλώ να κάνω μία καταγγελία όσον αφορά για τα σχολεία που μας υποσχέθηκε ο κύριος Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός της χώρας μας ότι δεν θα υπάρξουν ελλείψεις σε δασκάλους στα σχολεία. Μάλλον είναι μόνο λόγια και αυτή η κυβέρνηση θα ήθελα λοιπόν να εισακουστεί όλο αυτό γιατί υπάρχουν ελλείψεις σε δασκάλους στο σχολείο 25ο Δημοτικό Μενιδίου και η πληροφορία που έχουμε από τη διεύθυνση του σχολείου ότι το ολοήμερο θα λειτουργήσει από Οκτώβριο ποιο είναι λοιπόν το ότι δεν θα έχουν ελλείψεις τα σχόλια κύριε πρωθυπουργέ;;; Ποια είναι η δωρεάν παιδεία που πρέπει να πληρώσουμε ανθρώπους γιατί δεν λειτουργεί το ολοήμερο σχολείο. Δυστυχώς αυτό το κράτος δεν θα αλλάξει ποτέ. Θα ήθελα να δημοσιεύσετε ένα άρθρο για το θέμα αυτό τι θα κάνουμε εμείς τα παιδιά μας που εργαζόμαστε μία δεν λειτουργεί το ολοήμερο μία απεργίες μία να ψηφίσουν οι δάσκαλοι πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο Κο……ου πονεί στην ουσία τα σχολεία λειτουργούν μόνο τρεις μήνες στο σύνολο ας κάνει επιτέλους κάτι αυτή η κυβέρνηση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΝΑ ‘ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ! ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ . ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ;;;;;;

  2. προσεξεται τον χαρτη πησω απο τα θρανια ειναι Ελληνικο σχολειο αυτο ρε τουρκοχεσματα για αυτο σας πληρωνουμαι

    1. Εσυ πηγαινε ξανα στην Αδημοτικου να μαθεις να γραφεις σωστα ελληνικα κρετινε!!!

Comments are closed.