ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η κυβέρνηση των Α(Χ)ΡΙΣΤΩΝ δουλεύει ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ για το ΕΠΙΔΟΜΑ επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και τους Πυροσβέστες! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τον ΛΟΓΟ που δεν προλαβαίνουν να… (ΕΓΓΡΑΦΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
πυροσβεστικη

“Μετά από πολλές προσπάθειες, οι Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης (Π.Π.Υ) , έχουν διεκδικήσει το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Τελικά ένα πάγιο αίτημα ετών πήρε σάρκα και οστά και έγινε αποδεκτό. Η διαταγή να καταβληθεί το συγκεκριμένο επίδομα έχει ισχύ από 1/1/2023.Το επίδομα είναι μικτό 200€ και καθαρό περίπου 160-170. Έτσι έχουν πει… ΕΓΓ

Δόθηκε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για τις όποιες αναπροσαρμογές του ηλεκτρονικού συστήματος το οποίο θα καταβαλλόταν από το Μάρτιο. Σεβόμενοι το γεγονός ότι πιθανόν να υφίσταται μεγάλος όγκος εργασίας υπήρξε η δέσμευση ότι θα καταβληθεί με τη μισθοδοσία του Απριλίου. Σε εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία για την επιβεβαίωση ότι η καταβολή του θα πραγματοποιηθεί τον …… επόμενο μήνα!!!!
Ο λόγος; ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑ!!!!!
Αν βρείτε συσχέτιση σε αυτά τα δυο… πείτε το και σε μας…!!!
Αλήθεια.. λόγω του καθολικού Πάσχα…οι πυροσβέστες θα εργαστούν σε 24ωρη βάση ή όχι;
Φτάνει με τον εμπαιγμό…
Δεν γνωρίζουμε επίσης…αν θα υφίστατο η εν λόγο “δικαιολογία” αν αυτό το επίδομα θα δινόταν στο σύνολο του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος…
Εικάζουμε πώς όχι…

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Πρώτον δεν είμαστε σε αντιπυρική περίοδο να επικαλεστούν φόρτο και δεύτερον ο υπάλληλος που είναι αρμόδιος ασχολείται αποκλειστικά με αυτό..
Μάλιστα όταν είχα επικοινωνήσει μαζί του για προσωπική μου υπόθεση μου είπε ότι ασχολείται αποκλειστικά με αυτό και να του πώ σύντομα τί θέλω.. γιατί θέλει στην επόμενη μισθοδοσία ( του Απριλίου) να ξεκινήσει η καταβολή του επιδόματος.

Και κάτι ακόμα σημαντικό…ποιο θα είναι το ποσοστό των κρατήσεων στο ποσό που θα καταβληθεί;;;
Οεο;;;;”

ΕΓΓΡΑΦΟ 1ΕΓΓΡΑΦΟ 2

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: