ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Αθλιότητα πολιτικού γίγνεσθαι!”

Κοινοποίηση:
Ομιλία των πολιτικών αρχηγών  επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, που υπέβαλαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξης Τσίπρας και 84 Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 142 του Κανονισμού της Βουλής, Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

“Καλησπέρα Κε Χίο ,
Ονομάζομαι Ματθαίος Χατζηγεωργίου και θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου για το πολιτικό γίγνεσθαι εντός και εκτός Ελλάδος.
Γιατί ωρύεστε για τους Ευρωβουλευτές και τα προικιά τους ?
Γιατί φωνάζετε και καταγγέλετε τα << κακώς κείμενα >> του σάπιου εσωτερικού και εξωτερικού πολιτικού τοπίου ?
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Όλα ξεκινούν από την Γαλλική Επανάσταση και φθάνουν στο σήμερα.
Το αίτημα για κατάργηση της μοναρχίας και της επιβολής της σαπιοδημοκρατίας των πειναλέων αγύρτηδων , θεμελιώθηκε τότε.
Χωρίς να είμαι φιλοβασιλικός , ήταν πολύ εύκολο για το << σκοτεινό σύστημα >> που ωοτόκησε την Παγκοσμιοποίηση να ελέγχονται οι λαοί από λοιμάρηδες και οσφυοκάμπτες πολιτικούς ανδρείκελα , τα οποία πάντα προήγαγαν τους σκοπούς του.
Έπρεπε η σαπίλα αυτή σιγά σιγά να διαλύσει ήθη και έθιμα , σχέσεις αίματος και φύσεως , παραδόσεις και δεσμούς , ώστε όλα αυτά να αντικατασταθούν με τη χρηματολαγνεία , την εξυπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος και την εξαπάτηση των λαών , ώστε όλα αυτά να γίνουν άρρηκτο κομμάτι του παγκόσμιου ανθρώπινου DNA.
Αυτή η βρώμα δε πρόκειται να φύγει έτσι απλά έχει υπέρτατη προστασία από τις εκάστοτε νομοθετικές , αστυνομικές και εξουσιαστικές δυνάμεις σε όλους τους τόπους.
Ο δόλιος σκοπός όλων αυτών είναι η καθυποταγή των λαών , μέσω τώρα πια της εξαθλίωσης , της σύγχυσης και της απόγνωσης που μέσω φυτευτών ιών , πολέμων , ψηφιακών φυλακών , τεχνολογικής βίας και εκμαύλισης των νέων γενεών , επιχειρείται η πολτοποίηση στο μίξερ της Παγκοσμιοποίησης όλων των φυλών της γης.
Ευχαριστώ πολύ.
Δε θα τα καταφέρουν”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: