ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ;;; Χάος στην Αλεξανδρούπολη: “Ντου” του ΚΚΕ στο λιμάνι και διαμαρτυρία κατά των Αμερικανών

Κοινοποίηση:
ωδωβε

“Ντου” από περίπου 25 με 30 μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έγινε πριν από λίγο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία των Αμερικανικών και ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην περιοχή.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία του Evros-news.gr, οι κομμουνιστές της Αλεξανδρούπολης κρατώντας κόκκινες σημαίες, πέρασαν εύκολα την είσοδο του λιμανιού αφού ο ένας σεκιούριτι δεν θα μπορούσε φυσικά να του σταματήσει, έφτασαν στα γραφεία του ΟΛΑ Α.Ε και είχαν στόχο να φτάσουν μέχρι το θηριώδες Αμερικανικό μεταγωγικό πλοίο“ARC Endurance”. Φώναζαν τα γνωστά συνθήματα: “Φονιάδες των λαών Αμερικανοί” και «NATO Killers Go Home». Ως γνωστόν το τεραστίων διαστάσεων Αμερικανικό πλοίο βρίσκεται εδώ και 4 ημέρες στο λιμάνι, ξεφορτώνει και φορτώνει στρατιωτικό υλικό των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ που μετέχουν στη δύναμη του ΝΑΤΟ και βρίσκονται σε βαλκανικές και βαλτικές χώρες.

Είναι η πρώτη φορά που διαδηλωτές, κυρίως του ΚΚΕ μπαίνουν τόσο πολύ μέσα στο λιμάνι και πλησιάζουν στον χώρο που έχει καταπλεύσει Αμερικανικό πλοίο, ενδεικτικό της αγανάκτησης και της αποστροφής που δημιουργεί σε μερίδα των πολιτών της περιοχής (για τις απόψεις τους απόλυτα δικαιολογημένη), η παρουσία των Αμερικανών.

Ειδοποιήθηκε φυσικά άμεσα το Λιμενικό, του οποίου είναι χώρος ευθύνης το λιμάνι και άμεσα επενέβησαν άνδρες του απομακρύνοντας τους κομμουνιστές διαδηλωτές, χωρίς να υπάρξει κάποια ένταση ή διαπληκτισμός και πολύ περισσότερο προσαγωγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μα κι αυτοι κι εσεις οι χουνταιοι τα ιδια δε λετε για τους αμερικανους?

Comments are closed.