ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!! Έκαναν ερώτηση στον Τσαβούσογλου για την οικονομία και… διακόπηκε η μετάδοση

Κοινοποίηση:
cavusoglu_0

Αίσθηση προκάλεσε η διακοπή της μετάδοσης της συνέντευξης τύπου των υπουργών Εξωτερικών Κατάρ και Τουρκίας, από την κρατική τηλεόραση της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, ο ανταποκριτής του Reuters ρώτησε τον τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αν βρίσκεται στο Κατάρ, προκειμένου να ζητήσει οικονομική βοήθεια, ώστε να αντιμετωπιστεί το οικονομικό χάος που επικρατεί στην χώρα.

Αυτή η ερώτηση προκάλεσε εντύπωση, ωστόσο που συνέβη μετά, γεννά πολλά ερωτήματα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκίνησε να μιλάει ο ΥΠΕΞ του Καταρ, η κρατική τηλεόραση έριξε σήμα και συνέχισε με την κανονική ροή του προγράμματός της.

Πρόκειται για μια κίνηση που δεν συνηθίζεται, δηλαδή το να διακόπτονται οι συνεντεύξεις τύπου, τόσο του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όσο και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίες μεταδίδονται συνέχεια στην τουρκική κρατική τηλεόραση.

Όμως φαίνεται πως τόσο η ερώτηση, όσο και η επιλογή λέξεων του δημοσιογράφου, όπως για παράδειγμα το «χάος», έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: