ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ! Η “πολύχρωμη” Παγώνη μας απειλεί συνέχεια – Που διασκεδάζει η κυρά-Ματίνα;;; Δεν υπάρχει εκεί η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ – Αποστάσεις, μάσκες; Όλα αυτά που πήγαν;(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
παγωνη

Που βρίσκεται η κα Παγώνη στις παρακάτω φωτογραφίες;;; Δεν υπάρχει εκεί η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ, την οποία κολλάνε και μεταδίδουν και εμβολισμένοι;;;

Αποστάσεις;;; Μάσκες;;; Όλα αυτά που είναι;;;

Θα μπορούσε κάποιος να το ονομάσει το παρακάτω ως «κορωνοπάρτι»;;;

Απλά δείτε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Στις φωτογραφίες απολαμβάνουμε την εποποιία του Νεοτσιφτετέλληνα: άσχημες νεογκόμενες σαβούρες, παπαδαριό, ψαρομάλληδες που έχουν βαρεθεί τις γυναίκες τους, νεόγυφτοι, ελληνόφωνοι γραικύλοι. Α ρε Ελλάς, τι κατάντια…

  2. Δεν μπορεί να βρεθεί ένας κόκορας να την ..ξεπουπουλιασει την ξυλοκοτα?

  3. Δόκτωρ Χου , η λαιδη κασσανδρα

  4. Tι πολυχρωμη μας λενε ολοι; Ξερετε με τι μοιαζει; με το τεντωμενο δερμα στην σειρα DR WHO. Ας το διαψευσει καποιος αν εχει αλλη αποψη.

  5. Αρκετά δεν ασχοληθηκαμε με την παλιομπετουγια!!! Άιντε σουργελο.

  6. Κάτσε μωρή σπίτι σου να φτιάξεις φασολάκια

  7. η εβραια παγωνη κορη του αβρααμ παγωνη

  8. Γυαλίζει το πρόσωπο της από τα πολλά facelifting και κόκκινα χειλάκια, δεν κάνει ούτε χεσιμο.

  9. ΤΣΟΥΡΟΓΡΙΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΓΡΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

  10. Μια ερώτηση για την Παγώνη . Με την ιατρική επιστήμη ποτέ ασχολείσαι; Από τα ξημερώματα, από κανάλι σε κανάλι και από ραδιοφωνικό σταθμό σε ραδιοφωνικό σταθμό. Προλαβαίνεις όμως και ταξίδια αναψυχής, εκεί όμως δεν χωράνε μάσκες, ούτε μέτρα προστασίας; Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρουσίες γιατί παρακουρασες ; Σας βαρεθηκαμε ; Συχαθηκαμε την τηλεόραση με τις φάτσες σας. Έλεος φτάνει πια….

  11. αυτή τι εμβόλιο έκανε και δεν τηρεί τα μέτρα; Το εμβόλιο της ηλιθιότητας πάντως το απέφυγε

  12. Η κυρια Σακαρρη το εκανε το εμβολιο?Ας μας δειξει το πιστοποιητικο της να δουμε ποτε και σε ποιο εμβολιαστικο κεντρο το εκανε??????

  13. “Ρητορικη μισους”: Η κο κοττα απειλει, γιατι δεν βρεθηκε καποιος, να τις χωσει τιποτα “μπουκεττα” και να της ισοπεδωσει, την κακασχημη μαπα της!

  14. Στεφανε βγαλε στη φορα “τ’απλυτα” ολων των ασχετων που θελουν να λεγονται γιατροι.

  15. ΤΟ..”ΠΑΓΩΝΗ” ΤΗΝ ΕΙΔΕ..ΑΕΤΟΣ Η’ ΚΥΚΝΟΣ…

  16. Τα μέτρα είναι για την πλέμπα δεν αφορούν τους ίδιους και την υψηλή κοινωνία, για ξεκάρφωμα ανεβάζουν που κ που κανά θίασο υποτίθεται εμβολιασμένων με μάσκες και ντετόλ για τα μάτια όπως τη γιορτή της δημοκρατίας

  17. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ?

Comments are closed.