Δείτε τι έκανε η ζάμπλουτη Γαλάνη – Την καταγγέλουν ότι έστειλε την αστυνομία σε συσσίτιο απόρων!(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
γαλανη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η Δήμητρα Γαλάνη κάλεσε την αστυνομία για τον συνωστισμό που είχε δημιουργηθεί σε συσσίτιο απόρων στην περιοχή του Βοτανικού.

Η καταγγελία έγινε από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, εμπνευστή και «ψυχή» της ομάδας «Ο άλλος άνθρωπος», που εδώ και χρόνια μαγειρεύει σε δημόσιους χώρους και προσφέρει φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ο οποίος υποστήριξε πως η γνωστή ερμηνεύτρια κάλεσε την αστυνομία όταν είδε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Γεγονός το οποίο η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

«Και εκεί που μοιράζαμε, τσουπ, περνάει ηλικιωμένη τραγουδίστρια αριστερού και καλά ρεπερτορίου με την τζιπάρα της και μόλις βλέπει τα κοριτσάκια που φοράγανε μάσκες και αντισηπτικά στο χέρι βάζοντας στους ανθρώπους που περίμεναν και λέγοντάς τους να τηρούν τις αποστάσεις, με ύφος 10 καρδιναλίων τούς ρωτά αν έχουμε άδεια για αυτό που κάνουμε, να έρχονται οι άνθρωποι και να παίρνουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό δηλαδή, και φεύγει νευριασμένη χωρίς να προλάβουμε να απαντήσουμε. Και μετά από 4 λεπτά ακριβώς έρχονται δύο μοτοσυκλέτες της Δημοτικής Αστυνομίας και για να μας ζητήσουν να σταματήσουμε» έγραψε ο κ. Πολυχρονόπουλος στη σελίδα του στο Facebook.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος υποστηρίζει πως, σύμφωνα με όσα του είπαν οι αστυνομικοί, «έγινε καταγγελία από κάτοικο της περιοχής». Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου κοινοποιήθηκε από πολλούς χρήστες των social media συνοδευόμενη από διάφορα, αρνητικά κατά κύριο λόγο σχόλια για την ερμηνεύτρια.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, αν και αρχικά δεν ήθελε να απαντήσει στους δημοσιογράφους, τελικά αποφάσισε να πάρει θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στην γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες. Ρώτησα μία κοπέλα για το τί συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου. Έκανα την βόλτα του τετραγώνου και διαπίστωσα ότι η ουρά αυτή είχε μεγαλώσει πολύ και γι’ αυτό επέστρεψα στο αρχικό σημείο όπου βρήκα μία άλλη εθελόντρια και την ενημέρωσα για αυτό που μόλις είχα δει, ότι δηλαδή επειδή είναι στενός ο δρόμος είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και είχε δημιουργηθεί συνωστισμός. Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά. Μου απάντησε ότι γνώριζε πως αυτό ήταν πρόβλημα και ότι προσπαθούσε να βρει λύση. Της είπα ότι όντως πρέπει να διευθετηθεί το θέμα και έφυγα για το ραντεβού μου. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί» έγραψε η ίδια.

Κάτω από την ανάρτησή της γράφτηκαν, μέσα σε λίγη ώρα, εκατοντάδες σχόλια. Σε κάποια από αυτά οι εξηγήσεις της θεωρήθηκαν αρκετές για να λάβει τέλος το περιστατικό, σε πολλά άλλα όμως υπήρχαν αρνητικές κριτικές για τη στάση της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ας πάει η χοντρελω να κάνει καμία αλλαξωκολια με την Πρωτοψάλτη και ν αφήσει τους ανθρώπους που πεινανε ήσυχους. Αυτό που δε ξέρουν τα ζώα είναι, ότι
    η παγκόσμια δικτατορία που έχει ήδη αρχίσει να εγκαθίσταται, δεν περιλαμβάνει όλους αυτούς τους αριστερούς βρυκόλακες με δεξιές τσέπες στην agenda της ΑΛΗΤ. Ίσως όμως μέχρι να εφαρμοστεί πλήρως αυτη η agenda όλοι αυτοί οι υπεργηροι μαθουσάλες θα τα έχουν τιναξει!!
    Τι φοβάται η χοντρή ?? Μη ψοφήσει??
    Για αυτό πάει και στο γιατρό της ,για να τη σώσει??
    ΗΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!

  2. Άσε μωρη νεροχελώνες δεν είχες σχέση. Και μόνο που ρώτησες τι συμβαίνει και ενώ πήρες απάντηση και ήξερες αλλά συνεχίσες να κάνεις φασαρία , έλα εντάξει τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Comments are closed.