ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ! Kαι οι αστυνομικοί της Άρτας στα σύνορα!

Κοινοποίηση:
1

Μπορεί όλα τα βλέμματα των ΜΜΕ να πέφτουν, δικαίως επάνω στον στρατό και στις διμοιρίες των ΜΑΤ, που δίνουν τη μάχη της εθνικής γραμμής, υπάρχουν και οι αστυνομικοί από την Άρτα που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να κρατήσουν τις χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες έξω από τα σύνορα της χώρας…

Στην περιοχή των Κήπων, Διμοιρία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες, συμπαραστέκεται στους φύλακες των Ελληνοτουρκικών συνόρων και ενισχύει τη φύλαξη τους.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι Αρτινοί αστυνομικοί βρέθηκαν στην πρωτη γραμμή για να υπερασπιστούν την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τους και για άγνωστο χρονικό διάστημα τις οικογένειές τους. Δεν λογάριασαν ούτε στιγμή, την κούραση, ούτε το βαθμό επικινδυνότητας που διατρέχει η αποστολή τους!

“Η Διμοιρία της Αρτας αυτές τις κρίσιμες στιγμές, “φυλάγει Θερμοπύλες” και κάτω από αντίξοες συνθήκες συμβάλλει στη διαφύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας!”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Άρτας, Δημήτρης Αποτόρης.

Χθες οι ένστολοι της Άρτας ανέβασαν την συγκεκριμένη φωτογραφία από τα σύνορα, για να πουν σε όλους μας Χρόνια Πολλά!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αστυνομικούς! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Πηγή: taneatismikrospilias24.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κουμπάρος… του λεχρίτη Κωνσταντίνου του κεερφα είσαι …;;;;;;

  2. Μπουλουκάκια όλα τους βλέπω. Ε… ρε… τι κάνει το Δημόσιο… Από 200 κιλά και πάνω όλα τους…

  3. Ότι τους λένε κάνουνε, νομίζω; κρατήστε όμως και αυτό που είπε ο Έρντο πριν λίγες μέρες μόνο: δείξτε έλεος,πως ξέρετε ότι αύριο δεν θα είστε εσείς που θα ζητάτε έλεος από κάποιον; Έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα και στην Συρία.Τι μια μέρα όλα καλά την άλλη τους είπανε υπάρχουν τζιχαντιστές μεταξύ μας, την επόμενη τους καιγαν οι Ρωσομόγγολοι με βενζίνη από πάνω ζωντανούς.Οσοι ζήσαν προσπαθούν χαμένοι να σωθούν όπως όπως..Θα μου πείτε κι εμείς τι φταίμε;Και τότε ο Κύριος θα πει:Πως νοιαστηκατε για Εμένα αφού δεν νοιαστηκατε για τους αδελφούς σας;Κατά τα άλλα καλό Πάσχα όπως πάντα…

Comments are closed.