ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!! Ξεφεύγει ξανά ο Ερντογάν – Νέο οθωμανικό όραμα από τον Τούρκο πρόεδρο!

Κοινοποίηση:
erdogan-2

Ακόμα πιο προκλητικός γίνεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την επανεκλογή του στην Τουρκία, μιλώντας και πάλι για το οθωμανικό του όραμα.

Ο Τούρκος πρόεδρος όπου σταθεί και όπως βρεθεί μιλάει για τον «Αιώνα της Τουρκίας» και τη «Γαλάζια Πατρίδα», σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Μάλιστα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το πήγε ένα… βήμα παραπάνω, λέγοντας ότι «σε Αφρική, Ασία, Λατινική Αμερική, και Βαλκάνια η Τουρκία είναι το όνομα της ελπίδας και της αγάπης».

Αναλυτικά τόνισε: «Γίναμε μάρτυρες πως η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από την Τουρκία, και εκ μέρους μου, του έθνους μου και του λαού μου, ευχαριστώ όλους τους φίλους μας που βρίσκονται σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Έτσι, για άλλη μια φορά αποκαλύφθηκε πως από η Τουρκία όχι μόνο στην κοντινή της περιοχή, αλλά από την Αφρική μέχρι και την Ασία, από την Λατινική Αμερική στα Βαλκάνια, από την Μέση Ανατολή μέχρι και τον κόσμο του Ισλάμ, είναι το όνομα της αγάπης, της ελπίδας, της φροντίδας, της αντίστασης.

Την περίοδο των κυβερνήσεών μας, αναδείχθηκαν τα σημεία για το που έφτασε η ήπια δύναμη και η σφαίρα επιρροής της χώρας μας την περίοδο της διακυβέρνησης μας. Έχει γίνει κατανοητό ότι είναι αβάσιμοι οι ισχυρισμοί όσων διαβάζουν διπλωματία, όπως και την πολιτική, με τα παλιά στενά στερεότυπα, για την τουρκική εξωτερική πολιτική.

Γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά ότι η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από την Τουρκία και ότι είναι μια χώρα πολύ μεγαλύτερη από 780 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: