ΚΑΙ ΚΕΡΑΤ@Σ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ! Τους δώσαμε τη Μακεδονία, τους αναδιοργανώνουμε και τον στρατό – Αποστολάκη δώσε κι άλλο πόνο!

Κοινοποίηση:
skopi

Εντός των προσεχών ημερών θα έχει συγκροτηθεί η ομάδα Επιτελών από ΓΕΕΘΑ,ΓΕΣ,ΓΕΑ και την Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων, η οποία θα αναλάβει μια δύσκολη και λεπτή αποστολή: να συζητήσει με αξιωματούχους των Σκοπίων για την αναδιοργάνωση “από το μηδέν” των ΕΔ της γειτονικής χώρας.

 

Δηλαδή όχι μόνο τους δώσαμε τη Μακεδονία, τους προσφέραμε ΑΟΖ εντός του Αιγαίου, τους δώσαμε το δικαίωμα να παραχαράξουν την ιστορία του Έθνους μας, τους φτιάχνουμε και το Στράτευμα. Φυσικά, πρωτεργάτες Τσίπρας και το πουλέν του ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης που θα επισκεφτεί τη γείτονα χώρα για να δώσει κατευθυντήριες γραμμές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι δεδομένο ότι θα τους προσφέρουμε δωρεάν μεταχειρισμένο πολεμικό υλικό που δεν μας χρειάζεται. Μάλιστα στο θέμα του εξοπλισμού των Σκοπίων υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες. Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι γείτονες για αρκετά χρόνια θα προμηθεύονται μεταχειρισμένα δυτικής προέλευσης οπλικά συστήματα και γενικώς υλικό για την άμυνά τους. Οι ελληνικές εταιρείες μπορούν να εμπλακούν σ΄ όλα τα έργα επισκευών και αναβαθμίσεων που θα προκύψουν. Πρόκειται για μια νέα αγορά, μικρή σε μέγεθος αλλά θα είναι εξαιρετικά “κινητική” τα επόμενα χρόνια.

Τα κατάφεραν μια χαρά οι μπολσεβίκοι… Και τα χειρότερα έρχονται…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: