ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ!!! Τουρκία: Δημοσίευσε βίντεο με μετανάστες που υποστηρίζουν ότι ξυλοκοπήθηκαν από Έλληνες στρατιώτες

Κοινοποίηση:
720_766496_628305ce7b-8f437558513f53b7

Συνεχίζει τις προκλητικές ενέργειες η Τουρκία. Το υπουργείο Άμυνας της χώρας έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται μετανάστες που υποστηρίζουν πως ξυλοκοπήθηκαν από Έλληνες στρατιώτες στον Έβρο. Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, οι Έλληνες στρατιώτες τους χτύπησαν, τους πήραν τα χρήματα, τα τηλέφωνα και τα παπούτσια τους και στη συνέχεια τους άφησαν να παγώσουν σε νησίδα του Έβρου.

Κύκλοι του ελληνικού υπουργείου Άμυνας κάνουν λόγο για ξεκάθαρη περίπτωση fake news.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας:

“Η Ελλάδα συνεχίζει τη σκληρή της στάση απέναντι στους παράνομους μετανάστες. Ενώ η Ελλάδα αποπειράται να βυθίσει βάρκες με μετανάστες στη θάλασσα, αφήνοντάς τους να πεθάνουν, προσπαθεί επίσης να τα εκτοπίσει παράνομα στην Τουρκία κατάσχοντας τα χρήματα, τα τηλέφωνα και ακόμη και τα παπούτσια τους στα σύνορα με την Αδριανούπολη.

Τουλάχιστον 29 παράτυποι μετανάστες που προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ευρώπη ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα από Έλληνες στρατιώτες και επέστρεψαν πίσω στην Τουρκία. Τα χρήματα, τα τηλέφωνα και ακόμη και τα παπούτσια τους κατασχέθηκαν. Οι μετανάστες που ξυλοκοπήθηκαν με ξύλινα ραβδιά παγιδεύτηκαν σε ένα μικρό νησάκι κοντά στις όχθες του ποταμού Meriç”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το εγκλημα συναδει με την συνετηση, μπορω να ισχυριστω οτι ειναι κατα πολυ ελαφρυτερη η συνετηση. Που ειναι το μεμπτο;

Comments are closed.