ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ! Ξεσπούν οι κάτοικοι για τα “όργια” του οργανωμένου εγκλήματος: “Κατέκλεψαν το Δημόσιο αλλά κανένας δεν έχει πάει φυλακή”

Κοινοποίηση:
Zakynthos(question)

Ως εδώ και μη παρέκει φωνάζουν οι κάτοικοι της Ζακύνθου που, όπως καταγγέλλουν, έγινε νησί – άνδρο της Μαφίας έχοντας κατακλέψει τις ζωές και τις περιουσίες τους.

Διαβάστε την επιστολή που απέστειλαν στα ΜΜΕ ΕΔΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ελλάδα, λίγοι δυστυχώς οι ορθά σκεπτόμενοι και αυτός είναι ο λόγος που θα περάσει σε άλλα χέρια!!! Έφυγα και κατάλαβα ότι σε κάποια άλλα μέρη δεν υπάρχει το μίσος και ο φθόνος του γείτονα!!! Τραγική αποκάλυψη;;;; Κι όμως!!!

  2. οι ντόπιοι που διαμαρτύρονται είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ σιχάματα. Κάψανε το νησί τους, χτίσανε παράνομα όπου γουστάρανε ατιμωρητί (έπεσε λάδωμα φυσικά). Και τώρα γιατι κλαψουρίζουν;

  3. Ελλάδα παντού κλέφτες ,απατεώνες, κακία , μίσος , βρώμα, αλλά ναι ξέχασα είστε απόγονοι του Σωκράτη του Πλάτωνα και του Κολοκοτρώνη ε? Σκατα είστε απόγονοι του Κεμάλ και αν, γιατί μάλλον κανενός αγνώστου βάρβαρου που περπατούσε στα τέσσερα θα είστε, νεοέλληνες άχρηστοι βρωμα, καρκίνος του κόσμου είστε. Από Πλάτωνα Σωκράτη Κολοκοτρώνη δεν ξέρετε τίποτα, φαίνεται γιατί και τα παιδιά σας δεν ξέρουν τίποτα και τα παιδιά μαθαίνουν από γονείς και δασκάλους νεοέλληνες.

Comments are closed.