Ι. ΜΑΖΗΣ: «Πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο, στη κυριολεξία» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
mazis

Ο κ. Ιωάννης Μάζης εξηγώντας συνοπτικά τις γεωπολιτικές γνώσεις που πρέπει να έχει κάθε Έλληνας για τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας στο παγκόσμιο χάρτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Να πάνε να πολεμήσουν τα μούλικα των πολιτικών και των παρατρεχάμενων , ολιγαρχών. Έχουν κάθε λόγο. Έχουν και τα λεφτά να στείλουν μισθοφόρους. Αλλά έμαθαν ότι οι ραγιάδες είναι και μακακες , και σκέφτηκαν να κάνουν οικονομία στέλνοντας τα δικά σας παιδιά στο σφαγείο … Μαζη , λαμόγιο , στείλε τα παιδιά σου , αν δεν έχεις , πάρε το όπλο και πήγαινε να πολεμήσεις εσυ.
    ΛΟΛ … τα είπες όλα…

  2. Μισό λεπτό παιδιά να ετοιμαστώ,να πάω να πολεμήσω για τα επιδόματα του αμπντούλ,τα 10 χιλιάρικα των πολιτικών,τον ΕΝΦΙΑ,τους μεγαλοβιομήχανους που τρώνε με χρυσά κουτάλια,τα φιλαράκια πολιτικών,των οποίων τα χρέη παραγράφονται εν μία νυχτί,τις φοβερές δουλειές των 10+ ωρών για 400 ευρώ,τα πετρέλαια τα οποία έχουν ήδη ξεπουληθεί,τα δημοτικά τέλη,φπα,τέλη κυκλοφορίας,μεγάλους περιπάτους και άλλα τέτοια ωραία που κάνουν τη ζωή του έλληνα καλύτερη.Τόσους λόγους σας έγραψα,ακόμα να πειστείτε πως αξίζει να πολεμήσετε?

  3. Να πολεμησουν οι αλβανοι πακιστανοι γενικα οι λαθρο αφου δικη τους ειναι η ελλαδα.αυτοι εχουν δικαιωματα αυτοι τα παιρνουν και ζουν ανετα πλεον απο το κρατος.εγω γιατι να πολεμησω; που με αφησε το κρατος ανεργο και βλεπω τους λαθρο να τρωνε καθε μερα ολη μερα στα φαστ φουντ και τα ψωνια τους και τα ολα τους.τζαμπα μενουν δεν πληρωνουν τπτ και πληρωνονται.οποτε χεστηκα για μια ανυπαρκτη πατριδα (μου)

  4. …Θα κάνουμε αναλύσεις για γεωπολιτικές γνώσεις και τη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη; Αυτά έπρεπε να είναι γνωστά σε όλους πολλά χρόνια πριν και να είχε γίνει σαφές σε όλο τον κόσμο, ΕΕ – ΟΗΕ – ΗΠΑ κλπ, ότι η παραμικρή καταπάτησή τους θα είναι αιτία πολέμου. Όσο για το ότι πρέπει να ετοιμαστούμε στην κυριολεξία για πόλεμο κ. Μάζη μήπως ξέχασες σε ποιά χώρα ζεις; Ποιος θα αποφασίσει τον πόλεμο; Οι προδότες που τα έχουν υποσχεθεί ότι θα τα δώσουν ότι τους ζητήσουν; Τον Ελληνικό Στρατό στην κυριολεξία τον αποδυνάμωσαν μεθοδικά τόσα χρόνια, συμμάχους φρόντισαν να μην έχουμε, λαθρομετανάστες γέμισαν την Ελλάδα που σε περίπτωση πολέμου θα τους βρούμε απέναντί μας. Οπότε για ποιο πόλεμο μιλάμε;

Comments are closed.