Ιωαννίδης: «Κερδίσαμε έναν τελικό, στόχος οι τρεις βαθμοί σε κάθε ματς»

Κοινοποίηση:
Φώτης Ιωαννίδης

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μείνει ζωντανός στο πρωτάθλημα, κάνοντας σπουδαία ανατροπή επί της ΑΕΚ την οποία και νίκησε 2-1 στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, ενώ ήταν εκείνος που ξεκίνησε τη φάση για την ισοφάριση του Τάσου Μπακασέτα.
Ο αρχηγός των «πρασίνων» στο σημερινό ματς, με δηλώσεις του στο flash interview της Cosmote TV μίλησε για τη σημασία της νίκης, την πολύ καλή του εμφάνιση και το όμορφο τέρμα που πέτυχε, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.
Αναλυτικά:
«Ήταν τελικός για εμάς, καταφέραμε να τον κερδίσουμε. Η ομάδα είχε την ψυχολογία να γυρίσει ένα παιχνίδι που πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς και δείχνουμε νοοτροπία νικητή».

Για το που κρίθηκε το ματς, αλλά και την εμφάνισή του: «Προσωπικά θέλω να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, αυτός είναι ο στόχος μου, αυτό προσπάθησα να κάνω και σήμερα. Πιστεύω το κατάφερα σε μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά το παιχνίδι γνωρίζαμε ότι είναι ένας τελικός και καταφέραμε να κερδίσουμε».
Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα όμορφο γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο δρόμος είναι μακρύς, είναι όλα ωραία παιχνίδια πολύ δύσκολα. Ο στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν το καταφέρουμε αυτό θα πάρουμε και το πρωτάθλημα».
Για την πίεση της ΑΕΚ στο 2ο ημίχρονο: «Νομίζω είναι λογικό. Ήμασταν μπροστά στο σκορ, είχαμε μια πίεση από μόνοι μας για τη νίκη, αλλά εν τέλει τα καταφέραμε».
Για το επερχόμενο ματς με τον Άρη: «Οι τρεις βαθμοί πλέον είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: