Ιωάννινα: 7χρονος τραυματίστηκε βαριά πέφτοντας με ποδήλατο σε τοίχο – Μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Κοινοποίηση:
ekab-1

Ένα 7χρονο αγόρι στα Γιάννενα είχε σοβαρό ατύχημα καθώς έπεσε με το ποδήλατο σε τοίχο με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η απόφαση για την αεροδιακομιδή ελήφθη από τους γιατρούς των Ιωαννίνων.

Το άτυχο παιδί έπεσε σε τοίχο και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο στα Γιάννενα. Οι γιατροί το εξέτασαν και διαπίστωσαν πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αποφασίστηκε να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Ο μικρός έχει στο πλευρό τους γονείς του, που ζουν από το απόγευμα δύσκολες στιγμές.

Το ατύχημα έγινε το απόγευμα στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων όταν ο μικρούλης έπεσε πάνω σε τοίχο και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι .

Σύμφωνα με το epirus-tv, στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε το παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Ο μαθητής της Α’ Δημοτικού βγήκε για μια βόλτα και οι δικοί του άνθρωποι ειδοποιήθηκαν λίγο αργότερα γι’ αυτό που είχε συμβεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: