Ιωάννα Τούνη: Μας ξεναγεί στο νέο της σπίτι στην καρδία της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
fbshfshfsh-1024x894

Με ένα βίντεο στο κανάλι που διατηρεί στο youtube κάνει τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου της σπιτιού η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer πριν μερικούς μήνες είχε κάνει γνωστό στα social media πως αγόρασε το δικό της σπίτι. Πρόκειται για ένα νεοκλασικό διαμέρισμα 117 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Ι.Τούνη ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του σπιτιού και της και μας ξεναγεί στο μίνιμαλ διακοσμημένο  διαμέρισμά της, το οποίο μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό.

Κυριαρχούν οι γήινες – παλ αποχρώσεις και τα ογκώδη, αναπαυτικά έπιπλα. Τα διακοσμητικά αντικείμενα είναι ελάχιστα, ενώ οι περισσότεροι τοίχοι είναι άδειοι. Μερικά περιποιημένα πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου, διάφορων μεγεθών, χαρίζουν ζωντάνια και φρεσκάδα. Την ίδια στιγμή, άπλετο φως εισχωρεί από τα μεγάλα παράθυρα.

Ονειρεμένο είναι το μπάνιο της ξανθιάς καλλονής, σε μπεζ-καφέ αποχρώσεις, το οποίο διαθέτει τεράστιο καθρέφτη και νιπτήρα. Όσον αφορά την μπανιέρα, αυτή την αποθεώνει η πέτρα τοίχου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Δειτε τη με το σκυλι οπως ειναι πριν παιξει το βιντεο. Ιδιος ο Βασιλης Χ΄΄πουλος σαν να γυριζει κωμωδια με περουκα ξανθια χαχαχα.

  2. Ωραίο σπίτι, μπράβο το κορίτσι! Άντε και με καλό γαμπρό τώρα 😀
    Γιατί την κράζετε ρε παιδιά, επειδή ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της, η μόνη είναι; Στην τελική άλλοι το αναδημοσιεύουν αλλά αφού το πατάμε να το δούμε μη βρίζουμε μετά ήμαρτον.
    Για το σανό που μας ταΐζουν κάθε μέρα και επηρεάζει τη ζωή μας δεν είδα να φρικάρετε έτσι, με το ίδιο μένος έστω. Αυτή είτε πύργο φτιάξει είτε καλύβα για μας το ίδιο είναι, να το χαίρεται βεβαίως γιατί να μην το χαίρεται.

  3. Τι μας νοιαζει ρε παιδια τι κανει η συγκεκριμενη… κυρια, καθε τοσο;;;;;;

  4. Σα τη Τζούλια κι αυτή… Ίδιο βλέμμα ίδιο στυλ…. Ίδιο επάγγελμα….

  5. Απλα πολυ απλα ……….Χέστηκα

  6. εδώ κολλάει το ΧΩΡΙΟ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ @ΟΥΝΙ ΜΠΑΝΙΑΡΙΖΟΤΑΝ.

  7. Και ελεγα τοσες μερes……… ποια ξεβρακωτη….ειναι ντυμενη και δεν σουλατσαρει στου χιου…….

Comments are closed.